Voi vitsi mitkä pikkujoulut!

20.14


Ihailen valtavasti yrittäjiä, jotka ovat ensin maalanneet omat unelmansa ja sitten tehneet niistä totta. Erityisen inspiroivina koen tarinat siitä, miten on yksinkertaisesti huomattu tarve ja ryhdytty toimeen. Naisyrittäjistä, jotka ovat huomanneet puutteen ja päättäneet pelkän päivittelyn sijaan tehdä asialle oikeasti jotain.

Tällainen tarina löytyy myös turkulaisen Greenlips beautyn takaa. Yrityksen perustajalle Sharonille kävi kuten monelle muullekin äidille, kun kyse ei ollutkaan enää vain itsestä. Uuden perheenjäsenen myötä alkaa tiedostaa ja pohtia asioita eri tavalla. Sitä alkaa miettiä, ovatko nämä päivittäin käyttämäni tuotteet turvallisia minulle ja lapselleni, tai millaisen maailman jätämme omien valintojemme myötä jälkipolville.

Sharon kiinnostui luonnonkosmetiikasta, mutta koska tuolloin sitä oli todella hankalasti saatavilla, hän alkoi tuomaan sitä maahan itse, tasoittaen tien toisille pohdiskeleville äideille ja kaikille muillekin luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille. Syntyi Greenlips, luonnonkosmetiikkaa myyvä ja maahantuova yritys, jonka raikkaan boheemissa kivijalkamyymälässä pääsimme viime lauantaina viettämään pikkujouluja Varpublogiporukallamme. Meillä oli ihan mahtava, sopivasti tyttömäistä hömppää, mutta samalla räjähtävää naisenergiaa sisältävä ilta. En ikinä ajatellut, että pikkujoulujen jälkeen voisi tuntea itsensä inspiroituneemmaksi, energisemmäksi ja vieläpä hehkeämmäksi kuin ennen niitä.

Ihailtavaa naisenergiaa vieraanvaraisen Greenlips-porukan lisäksi löytyi kyllä meidän Varpujen omistakin riveistä - monta tehokasta, luovaa, osaavaa supernaista. Jännitettyäni pikkujouluja etukäteen järjestäjän roolissa, tajusin illan aikana jotenkin ihan uudella tavalla, miten erityinen porukka meillä on. Vaikka ei olla oltu kasassa vuottakaan, on meillä isollakin porukalla rento, avoin ja lämmin meininki, ja jälkikäteen sadelleista kiitoksista päätellen muillakin on aika samanlaiset fiilikset tästä. Ollaan kaikki aika erilaisia blogeinemme, mutta huomaan, miten moni jakaa kanssani samat, minulle tärkeät arvot. Tuntuu hyvältä olla osa Varpublogeja.

Varpublogeista, Greenlipsistä ja luonnonkosmetiikasta tullaan täällä blogin puolella kyllä lukemaan lisääkin, yhtä varmasti kuin joulu on tulossa jo kovaa vauhtia. Oletteko jo olleet pikkujouluissa? Entä oletteko jo bonganneet yhteisömme suloisen joulukalenterin?

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe