Jos nyt tämän kerran

0.39

En usko että tässä maassa on yhtäkään vanhempaa, joka voisi käsi sydämellä väittää, ettei ole luopunut yhdestäkään periaatteestaan tultuaan vanhemmaksi. Meillä ainakin oli paljon kauniita ajatuksia siitä, minkälaiset säännöt ja kasvatusperiaatteet meidän perheessämme tulee olemaan, mutta niistä monet ovat jääneet tai jätetty, ja niiden tilalle on mahdollisesti tullut uusia. Ja se on ihan okei, koska tiesin niin käyvän.

Meillä on (yllätys yllätys) sairasteltu aika nonstop päiväkodin aloittamisen jälkeen, ja alkuviikosta lapset olivat ihan vuoteen omina, emmekä tietenkään päässeet lähtemään kotoa mihinkään. Silloin periaatteista yksi jyräsi kaikki muut. Söimme olohuoneessa, katsoimme yhdessä piirretyn toisensa perään, herkuttelimme ja viis veisasimme sotkusta, sillä olen vaan yksinkertaisesti sitä mieltä, että kipeänä täytyy koittaa tehdä olo mahdollisimman mukavaksi!

Mitä uusia periaatteita olette luoneet vanhempina?
Entä mistä olette joutuneet luopumaan?


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ensin, sulla on tosi kiva blogi ja molemmat ollaan Turusta ni on kiva lukea tutuista paikoista :)

    Meillä oltiin päätetty, että lapsi nukkuu heti omassa sängyssä, mutta pienenä nukkui aina osan yötä meidän välissä ja nytkin tulee silloin tällöin viereen nukkumaan :) eikä se ole mitää haitannut. Meilläkin on saanu kipeenä ollessa kattoa tolkkua ja syödä olohuoneessa. Ihan terveenä ollessaankin, silloin tällöin :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos, ihana kuulla! :)
    Joskus sitä vaan täytyy joustaa! Kaikki päivät ei vaan mee putkeen, ja sit täytyy vaan seuraavana päivänä yrittää uudestaan. Sitähän tää vanhemmuus on. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Subscribe