Kokemuksia Kokoosta

10.26Anoppilan hittijuttuihin kuuluu isin lapsuudesta säästetty legoperintö. Legoleikit ovat meidän lasten harvinaista herkkua, sillä kotona meillä on vielä toistaiseksi käytössä vain Duplot. Tämä siksi, että vastaus äidin siivouspyyntöihin on "osaat sä itekkin." Ihan itsekkäistä syistä siis odottelen sitä aikaa kun lelujen kerääminen on yhtä tavallista kuin niiden levitys. Tuleekohan sellaista ikinä?

En mä silti mitenkään Legovastainen ole, ja siksi meillä onkin jo pari viikkoa ollut suunnitteilla retki Forumiin KOKOOmaan Legoja, jonne sitten tällä viikolla lähdettiin Even ja lasten kanssa viettämään vapaapäivää.

"KOKOO on kaikkien rakentelupaikka & käytettyjen legojen myyntipaikka.Tarjoamme lapsille, nuorille ja aikuisille puitteet luovuuden ja leikin yhdistämiseen. 1000 kg LEGO® palikoita odottavat teidän rakenteluretkeä." Näin kertoo kokoo.fi. Lisäksi KOKOOssa voi järjestää synttäreitä tai sinne voi vaikkapa kaupata omat vanhat legonsa jälleenmyytäviksi. Ja kierrätyshän on se, mille me aina nostamme peukkua.

 KOKOO oli ihan mahtava, tosi kiva paikka kuluttaa hiukan aikaa! Tai siis olisi ollut, jos lapsilla olisi ollut enemmän ikää. Pieni, innokas Legorakentelija nimittäin osaa tehdä pikkulegoista autoja, laivoja ja lentokoneita yhtä paljon kuin äitinsä. Sanotaan nyt vaikka niin että harjoitusta kaivataan. Sen sijaan hyllyssä olevat merirosvolaivat ja roska-autot olisivat kovasti houkutelleet pientä leikkijää, mutta niihin ei tietysti saanut koskea, ne kun olivat jonkun toisen rakentamia ja ylpeästi esille jättämiä.

Tietysti KOKOOssa oli tarjolla Duplojakin, mutta kuten sanottu, ne Legot ovat se harvinaisempi herkku... Ehkä me silti jossain kohtaa otamme uuden yrityksen sitten Felixin kanssa ihan kahdestaan. Ja vaikka tämän kohderyhmän reissu ei mennyt kuin Strömsössä, vaan päättyi kyyneliin, toivotamme silti KOKOOn tervetulleeksi niin keskustaan kuin Myllyynkin. Luovuus, leikki ja kierrätys, siinäpä combo tämän maman mieleen!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Onpa kivan kuuloinen paikka! Meidän legofani olisi kyllä ihan onnessaan tuolla :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Subscribe