Hyvässä seurassa

21.25


Tällä viikolla on alkanut näyttää vihdoinkin kesältä. Teimme tiistaina Varpublogien kesken pienen maaseutumatkan Lietoon Sonjan luo herkuttelemaan ja kuuntelemaan Milja Inkerin raikkaan persoonallista musiikkiesitystä. Juuri sinä iltana aurinko lämmittikin ihanasti, joten nautiskelimme siinä terassilla niin kauan kuin vain hyvin tarkeni. Auringon ja myöhemmin vilttien ja neuleiden lisäksi meillä oli lämmikkeenä ihanan ystäväni Iriksen supersuloisen kahvimopon lämpimiä juomia!

Iriksen Turku kahvilla -mopoa voi ja pitää bongailla Turun katukuvasta tulevana kesänä. Unelmointi on ihanaa ja tärkeää, mutta mun mielestä on niin siistiä, että löytyy niitä, jotka ihan oikeasti myös toteuttaa, ja siksi tämä sympaattinen pikkukahvila on mun mielestä tämän kesän ykkösjuttuja. Sitä paitsi Iris on muutenkin ihan huipputyyppi, joten mun kesän tavoitelistaan kuuluu juoda monta lattea auringonpaisteessa.

Aurinkolasit, kiireetön hengailu, latte, kesäinen mehu boolimaljasta, karkkikulhoon sulaneet suklaat ja nurmikko paljaiden varpaiden alla. Vaikka ulkona on juuri nyt hiukan pilvisempää, on pää jo virittäytynyt kesään, ja ajattelin kirjoitella ylös mitä aiomme tulevien kuukausien aikana tehdä.

Tänä kesänä aion...

viedä Harrin festareille.
nukkua taivasalla.
uida paljon.
juhlia viidettä hääpäiväämme.
viedä lapset vesibussilla Ruissaloon.
käydä ainakin Tukholmassa.
juhlia ihanien ystävieni häitä.
tutustua Helsinkiin ihan uudella tavalla.
käydä Skidit-festareilla,
ja ehkä Muumimaailmassa,
sekä tietty Lintsillä.
rentoutua juhannuksena anoppilassa.
lukea ainakin yhden kirjan.
käydä kesäteatterissa.
viettää mahdollisimman paljon aikaa ystävien kanssa.
piirtää ja maalata pitkästä aikaa.
käydä pyöräretkellä koko perheen kesken.

Aloitetaan nyt näillä, eiköhän me keksitä sitten kaikenlaista muutakin.

Mitä teidän kesäsuunnitelmiin kuuluu? Mikä on teidän mielestänne ollut paras retkikohde tai ihan vaan kivaa tekemistä pienten lasten kanssa?

You Might Also Like

1 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe