Helppo, nopea ja ihana - Vaippakakku

19.41Niin taas tuli huominen, se meni ja tuli uusi huominen. Mutta tässä tämä lupaamani vaippakakkuohjeistus tulee! Vaippakakku on mun mielestä tosi kiva kimppalahja, ja näiden viimeisimpien kamujen kohdalla oli kiva, että moni osallistui siihen, vaikkei paikalle päässytkään. Vaippakakun täytteeksi voi koota kaikenlaista vauvalle tarpeellisista tuotteista vaikka joihinkin äidille tarkoitettuihin hemmottelulahjakortteihin. 

Annukan vaippakakusta löytyi

- 2-koon Libero-vaippoja
- Uniriepu
- Vauvan pussilakanasetti
- Unikaveri
- Philips Avent -tutteja
- Pienenpieniä sukkia
- Cokistölkki
- Nameja
- Sophie the Giraffe -hoitotuotteita, jotka saatiin Biodellystä

Ja koska aina kannattaa mennä siitä mistä aita on matalin, keksin oman kumilenkittömän tekniikan koota kakun. Oli siihen syynä tietysti myös a) ettei mulla ollut kumilenkkejä ja b) olen luonnon ystävä. Otin siis käteeni kakkuvuuan jonka täytin vaipoilla, ja josta aina nappasin vaipan kerrallaan rullattavaksi. (Jos ei aukene, kurkkaa postauksen eka kuva.) Lopputuloksena oli kakkuvuoka täynnä rullattuja vaippoja, joiden ympärille kietaisin kauniin ja käytännöllisen narun sopivan tiukalle. 

Seuraavat kerrokset voi tehdä vastaavan mallisiin pienempiin astioihin, mutta koska alimpaan kerrokseen tuli ympärille vielä lakana, tein toisen kerroksen saman kokoiseksi. Lopuksi ujuttelin namit ja cokistölkin vaipparullien väliin, nostin kerrokset päällekkäin, kiinnitin kaikki tuotteet kakkuun ja vetäisin sellofaanit päälle. Voilà! Helppoa ja hauskaa puuhaa.

You Might Also Like

2 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe