Avajaisissa

21.11


Mulla on takana niin ihana viikonloppu, taas. Niin oli meinaan edellinen, ja sitä edellinenkin. Kaikesta kivasta ja ihanasta olisi niin mukava kirjoitella, mutta sitten kun on koko ajan jotain meneillään, tulee se aikakysymys vastaan. Tänä menneenä viikonloppuna kävin kahdesti Helsingissä ja sunnuntaina me anopin kanssa ilahdutimme toisiamme, toinen siivoamalla ja toinen päivittämällä sen toisen päätä. Odotan pääseväni näistä Helsinkipäivistäkin postailemaan, mutta tukkapäivityksen ja I love me -messujen jälkipöhinöissä palataan hiukan ajassa taaksepäin...

Nimittäin, esimerkiksi näin ihanalta näytti jokunen aika sitten upouuden luonnonkosmetiikkaliikkeen, Biodellyn avajaisissa! Käytiin siellä Annukan ja hänen vanhimman tyttärensä kanssa maistelemassa herkullisia Rootsin valmistamia juhlatarjottavia ja tutustumassa upeaan, laajaan tuotevalikoimaan. Ilta oli tosi mukava piristys siihen viikkoon, ja olihan siitä pakko postata, vaikkakin näin jälkikäteen.

Olen - vähän turhankin pitkään - suunnitellut pikkuhiljaa siirtyväni luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Ja hyvin pikkuhiljaa jotain muutosta on alkanutkin meikkipussin puolella tapahtumaan. Joten Biodellyssä tulee varmasti hyvän palvelun, tuotevalikoiman ja sijainnin vuoksi vierailtua vielä moneen kertaan.

Miltäs teidän meikkipussissa näyttää? Olisiko sulla vinkata jotain luonnonkosmetiikkatuotesuosikkia?

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe