Kuinka järjestää ihanat babyshowerit?

21.34Jos olet päätynyt tähän postaukseen Googlattuasi otsikon mukaisen kysymyksen, olet oikeassa paikassa. Ja toisaalta vaikket olisikaan, olet silti tervetullut. Voitteko muuten uskoa, että olen unohtanut postata näistä Annukalle järkkäämistämme babyshowereista ihan kokonaan? Minä voin, on nimittäin liian monta muutakin postausta jäänyt tässä aikapulassa luonnoksiin lojumaan... (Uskomatonta on kyllä se, että kävin edellispäivänä kuvaamassa juhlien aikaan masussa luuhannutta suloista kummityttöäni, joka silloin oli jo viikon ikäinen! Ihmeellisen ihanaa.)

No, ei anneta sen häiritä, sillä babyshower-vinkit ovat aina ajankohtaisia jollekin! Oli aika helppo homma lähteä suunnittelemaan juhlia Ann-Christinen kanssa, kun sekä meidän, että itse juhlittavan ajatukset kivoista, stressittömistä juhlista kävivät aika hyvin yhteen. Kukaan meistä ei innostunut perinteisistä, ehkä hiukan kuluneista ja kiusallisista babyshower-leikeistä, ja juhlien keskeiseksi tavoitteeksi muodostui lähinnä rentouttava hengähdyshetki ystävien keskellä ennen vauvan saapumista.

Vaikka mitään tietovisoja ja suklaayllätyksiä vaipassa ei näissä kemuissa nähtykään, olimme suunnitelleet kaikenlaista pientä matalan kynnyksen ohjelmaa, johon pystyi sitten osallistumaan omalla aikataulullaan. Krisse esimerkiksi oli askarrellut ihanan kalenteritaulun, johon jokainen sai kirjoittaa nimensä sen päivän kohdalle, jona veikkasi vauvan syntyvän. Lisäksi kirjoitimme vaippoihin piristäviä terveisiä vaipanvaihdon yhteyteen ja ihan muuten vaan viestejä ja ajatuksia äidille ja vauvalle. Arvailimme myös ranskanpastillien määrää pienessä tuttipullossa ja nappasimme kuvat kaikista vieraista ihanassa photoboothissa joka oli rakennettu parvekkeelle.

Mun mielestä juhlat olivat tosi onnistuneet, ja sellaisen palautteen myös saimme Annukalta. Tyyppi oli muuten pyöritellyt silmiään meidän hämäysyrityksille, vaikka oikeasti emme juurikaan joutuneet edes valehtelemaan. Täytyy jatkossa pitää mielessä, ettei totuus aina kuulosta uskottavalta epäluuloisen äidin korviin, joka salapoliisina miettii kaikki päivät, että minähän päivänä ne juhlat oikein järjestetään!

Jos muuten kiinnostaa tietää minkälaisen vaippakakun kokosin Annukalle, tai miten sellainen oikein tedään, ole kuulolla myös huomenna, kun paljastan mun niksit siihen!

You Might Also Like

2 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe