Petit & Jolie

21.52

Postauksen tuotteet saatu osana yhteistyötä.


Kuten äidit yleensä, minäkin haluan lapsilleni vain parasta, ja teen myös arkiset valintamme sen mukaan. Jo alusta asti olen pyrkinyt ostamaan lastenvaatteita joko kierrätettynä tai pohjoismaisilta valmistajilta, vältellyt valmisruokia ja pyrkinyt pitämään muovikrääsän määrän minimissä, joka onkin ennnen tätä Ryhmä Hau-villitystä onnistunut ihan hyvin. Meillä on jo pitemmän aikaa suosittu luomuruokaa, joten seuraava luonnollinen askel olisi askel luonnonkosmetiikan suuntaan.

Yksi suurimmista syistä näihin valintoihin on kemikaalien vältteleminen. En ala pitämään tästä mitään luentoa, sillä kaikki varmasti ovat kuulleet aiheesta, ja se on jollain tavalla tuttu. "Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi", kuten Petit & Jolie asian ilmaisee. Tällaisilla pienillä valinnoilla meidän perheessä tehdään lasten arjesta turvallisempaa ja terveellisempää, sillä ne pienet osat koostavat yhdessä aika merkittävän palapelin.

Mä vastasin aika innolla myöntävästi, kun sain mahdollisuuden kokeilla Petit & Jolien tuotteita. Jo jonkin aikaa meillä on pesty käsiä luonnonmukaisella lastensaippualla ja pesty hiuksia ja rasvattu kuivia käsivarsia miellyttävän miedosti tuoksuvilla, lempeän toimivilla tuotteilla.

Lasten suosikki on ollut tuo käsisaippua. Heidän mielestään on hienoa, että heillä on ihan ikioma saippuansa, ja mä taas olen tyytyväinen, kun helposti suuhun eksyviin käsiin ei jää turhia kemikaalijäämiä. Rasva ja shampoo taas on todettu hyviksi, ei pelkästään lapsilla, mutta myös äidillä! En olisi ikinä uskonut että tuote, jonka kyljessä lukee hair&body voisi toimia mun hiuksille, mutta kerran tuli reissussa kokeiltua Petit & Jolien versiota. No, arvaatte varmaan, että sehän toimi, oikein hyvinkin.

Jos siellä on joku muu, jota luonnonkosmetiikka kiinnostaa, mutta et oikein tiedä mistä lähtisit kokeilemaan, niin tässä on ainakin vahva suositus. Blogin facebook-sivulla on myös arvonta, josta voit voittaa ihanan Petit & Jolie -lahjapakkauksen sekä sinulle että ystävällesi, joten käy klikkaamassa itsesi mukaan!

Niin ja edellisen arvonnan voittajakommentti tulee tässä:


Onnea, saat minulta pian postia!

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe