I love pizza

0.22

Olin joskus kova roskaruuan kuluttaja, sillä en jaksanut laittaa ruokaa. Olen aina tykännyt kokkaamisesta, mutta silloin se ei jostain syystä kiinnostanut ollenkaan. Nykyään saatan satunnaisesti syödä hampurilaisen ravintolassa, ja noutoruokana kulutamme lähinnä kiinalaista.

Roskaruokaa tekee harvoin mieli, mutta yhdestä en luovu, ja se on pitsa. Enkä puhu nyt mistään kebabravintoloiden tarjoamasta pitsasta, vaan täydellisestä ravintolanautinnosta. Pitsapohjan kuuluu olla ohut ja rapeaksi paistettu. Päälle levitetään tuoretta tomaattimurskaa ja herkullista juustoa. Parhaassa tapauksessa pitsa ei vaadi muuta, mutta rucola on aina plussaa!

Tänään nautiskelin ruokarakkaudestani Tintåssa, jossa ruoka on muutenkin ykkösluokkaa. Hyvää pitsaa saa myös Sergio'silta, joka sijaitsee jokirannassa kuten Tintåkin. Kahden uuden ravintolan, Niskan ja Fontin pitsat ovat seuraavana listalla. Olisiko jollain kiinnostusta lähteä testaamaan niitä? Tai onko jollain jo kokemusta?




You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe