Valmistujaispäivän aamu

8.42

Päivä on upea, teen piruetin, se on totta! Tänään valmistun media-assistentiksi. Viimeinen kouluun liittyvä kriisi on edessä, nimittäin vaatekriisi. Menossa pitäisi olla parin tunnin päästä, enkä tiedä minkä mekon ja mitkä kengät laitan. Tai miten laitan hiukset. No turha sitä on miettiä. Tuskin ehdin muuta kuin harjaamaan ne, sillä itseni lisäksi minulla on vielä kaksi muuta puettavaa. Olen näköjään ajoissa liikenteessä, niinkuin aina.

Kaiken pukemisen, kampaamisen ja puunaamisen lisäksi täytyy pakata Felixille vuorokauden tavarat mukaan, sillä hän pääsee vaarin luo tänään yökylään. Minä ja Harri taas saamme pitkään kaivatun vapaaillan, jonka luultavasti käytämme syömiseen ja nukkumiseen. Odotanko tältä päivältä eniten sitä, että voin nukahtaa miettimättä, että kolmen tunnin päästä pitää taas herätä?

Oli miten oli, nyt on mentävä, sillä Felixkin heräsi. Ihanaa miten voi herätä niin iloisena, että heti alkavat riemunkiljahdukset kuulua! Ja muutenkin on ehkä hyvä lopettaa, sillä tässä on pari asiaa hoidettavana ennen lähtöä...


You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe