Onks mittää Turus ny?

0.13

Piti jo eilen illalla tulla postailemaan, mutta nukahdin! Siis aivan totaalisesti tipahdin läppärin ääreen, kuvankäsittelyohjelman loisteeseen. Veikkaan että tämä päällä oleva antibioottikuuri on tähän syynä, sillä edellispäivänä kävi samoin, ja nukahdin puoliksi sohvalle ja puoliksi lattialle. Se miten tämä onnistui saa jäädä teidän mielikuvituksenne varaan...

Instagramissa (@meretuulia) seuraavat ovat saattaneet jo nähdäkin pienen vilahduksen meidän päivästämme, joka alkoi Felixin päiväkodissa äitienpäivän kunniaksi järjestetyllä musiikkimaalauksella. Meidän perheessähän isi on yleensä se joka F:n vie, joten oli ihan kiva päästä kurkkaamaan miten ne aamut siellä sujuvat. Ihanaa kun päiväkoti järjestää tällaisia yhteisiä juttuja!

Päiväkotipäivän jälkeenkin päästiin askartelemaan. Turussa on meneillään Turku Design Festival -tapahtuma, ja sen puitteissa Turku design now -kaupassa Läntisellä Rantakadulla oli järjestetty lapsille mahdollisuus tehdä äitienpäiväkortteja. Felix halusi kovasti liimata, ja niin me sitten koitimme liimailla teippejä ja nauhoja. Stellakin pääsi hiukan piirtelemään väriliiduilla isin avustuksella.


Turussa on myös vielä huomisen päivän ajan maalaismarkkinat, joiden läpi on hauska kävellä ja katsella mitä kaikkea on myynnissä. Niin kuin kaikkien markkinoiden - turha sitä sen enempää selitellä. Joskus markkinoilta saattaa tarttua vähän lakua mukaan...


Kolmas Turun viikonloppua ilostuttava tapahtuma on Street Food Carnival goes Turku, jonka nimi varmaan puhuu puolestaan. Tällaisia tapahtumia pitäisi olla paljon useammin, ja niille olisi varmasti kysyntää, tai ainakin minusta sadat nälkäiset jonottajat puhuvat aika hyvin puolestaan.

Me nappasimme vege-gyrokset The Alexandersin kojulta, ja oli kyllä ihan jonottamisen arvoinen annos. Herkullisia oliiveja ja kunnon tsatsikia, ihan kuin Kreikassa. Jos satutte huomenna kävelemään Suurtorin nurkilla vailla kiirettä, suosittelen nauttimaan lounaan ulkoilmassa.

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe