Mamastyle: The best basics

1.21

Takki / Luhta
Kaulakoru / Glitter
 College / Second hand
Tennarit / Converse
Farkut / BikBok

Viime viikolla meidän menot olivat aika pitkälti lounaalta puistoon ja puistosta kaupungille, joten asuvalinnatkin olivat sellaisia rennon siistejä. Farkut ja niiden puute on viime aikoina (lue: lasten syntymän jälkeen) tuottanut ongelmia, ja sopivia ei ole omasta kaapistani juuri löytynyt, vaikka esikoiseni omistaakin varmaan vähintään kahdeksat kappaleet. Niinpä mä sitten repäisin ja panostin itseeni yksien farkkujen verran.

Farkkuostoksilla kiertely on aika tylsää hommaa, varsinkin jos ei yhtään tiedä omaa kokoaan tai mitä etsii. Huutavat ja kiljuvat makutuomaritkaan eivät helpota elämää. Näistä syistä päädyin taas ostamaan BikBokin superflexit, vaan mikäs siinä kun edellisissäkään pareissa ei ole muuta valittamista kuin liian suureksi jäänyt vyötärönympärys. Vaikka kuinka konttaan ja kyykin hiekkalaatikon reunalla, nämä farkut eivät ole millänsäkään. Mama kiittää!

Hankin myös synttärilahjaksi itselleni kauan haaveilemani valkoiset conssit, joista olin saanut itselleni samanlaisen päähänpinttymän kuin silloin joskus niistä mustista. Näiden kenkien suunnittelija on nero! Nää niin menee kaiken kanssa.

Näillä mennään, todennäköisesti sitten koko kesä. Voisin yhtä hyvin nukkua noiden kenkien kanssa. Tulisi tämän äidin kiireinen arkikin ehkä asteen verran helpommaksi.

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe