Taapero teki

0.20

 Lapseni tykkää maalata, piirtää ja liimata. Hän askartelee mielellään kun tilaisuus siihen tarjoutuu, joka on aika hyvä juttu, koska mielelläni hänen kanssaan väkerrän. Taaperon kanssa askaroidessa on kuitenkin huomioitava se seikka, että lapsen taiteellinen näkemys voi poiketa vanhemman omasta. Meidän Felixille ei ainakaan ole niin justiinsa, eksyykö väri paperille, käsiin, paidalle vai seinälle...

Äidin kanssa me aina teimme lahjat kevät- ja syyskauden päätteeksi niin tarhatädeille kuin opettajille. Mielestäni juuri tällaisessa lahjassa se ajatus on tärkein. Että halutaan kiittää jollain pienellä muistamisella. Se on mukava ele, ja sen haluan myös lapsilleni opettaa.

No, meillähän tosiaan oli se kevätjuhla viime viikolla, ja onnistuin hetken pohdittuani keksimään mielestäni ihan kivan, käytännöllisen lahjaidean, joka olisi juuri niin yksinkertainen, että taapero sen jaksaisi toteuttaa. Ostin kirjakaupasta pahvikantisia vihkoja, jotka Felix sai koristella mielensä mukaan erilaisia kyniä käyttäen. Ja hienothan niistä tuli, tietysti. Pakettiin pistettiin mukaan myös suloiset pillerirasiat "Kiitos"-tekstillä.

Kuvissa vasemmalta oikealle "possu," "pupu" ja "iso talo." Jos joku ei siis jo itse tajunnut.You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe