Mamastyle: Crisis

2.09


Hattu / Kappahl
Paita / Seppälä
Farkut / BikBok
Kengät / Dinsko
Takki / H&M

Reilu viikko sitten kävin osoittamassa tukeni miehelleni Logomossa järjestetyssä yritystapahtumassa. Hommassa oli kuitenkin yksi mutta, vaatteet.

Naisilla nyt tunnetusti näitä asukriiseja elämän varrella toisinaan tulee, mutta kun oma työ on olla muovilusikan maalitauluna, hiekkalaatikon monitoimihenkilönä sekä 24/7-maitobaristana voi yhtäkkiä olla aika hitsin vaikeaa keksiä mitä pistää päälle kun lähtee bisnesihmisten ilmoille. Siis miten ne työssäkäyvät ihmiset nykyään edes pukeutuvat?

Lisäongelmia tuottaa se, ettei sieltä vaatekaapista oikesti löydy hirveästi vaihtoehtoja. Ne tasan yhdet sopivat farkut, eriparisia sukkia, pari alerytkyä, joita ei oikeasti tule ikinä käytettyä ja kasa mukavuusvaatteita kotiin, puistoon ja imetykseen. Sekä tietysti mekkoja ja hameita, mutta ei sukkahousuja. On oikeasti ollut hankalaa äitinä muistaa se, että itsellekin saa ja täytyy välillä ostaa jotain kivaa. Ja tässä tapauksessa myös tarpeellista.

Loppujen lopuksi puin Logomoon rennon asun yhdistettynä fiksuun jakkuun, ja toivoin etten olisi yli- tai alipukeutunut. Paras asu on tietysti sellainen, jossa olo on hyvä ja itsevarma. Kriisi selätetty!

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe