Moikka ja heippa

1.03


Suunnitelmat ne meidän perheessä vaan muuttuu muuttuakseen sitten uudelleen. Viikonloppu on yleensä aivan toisenlainen kuin sen piti olla. Itse olin vähän kipeänä, ja aika monta juttua jäi uupumuksen takia tekemättä. Vaan jos asettaa tavoitteeksi ihan vain yhteisen ajan perheen kanssa, on onnistunut viikonloppu aika todennäköinen.

Sunnuntaina kävimme Forum Marinumin lastentapahtumassa, jossa Harri sai hengailla kavereidensa kanssa kun minä säntäilin Felixin perässä. En voi väittää, että se olisi varsinaisesti ollut millään tasolla rentouttavaa viikonlopunviettoa, mutta oli kuitenkin hauskaa seurata, miten paljon enemmän hän sai tapahtumasta irti kuin viime vuonna. Kävimme maalauttamassa ankkurin käteen, metsästimme kultarahaa, piirsimme katuliiduilla, saimme heijastimen palomieheltä, seilasimme förillä ja ihmettelimme sambatanssijoita ja poneja. Ja että me olimme innoissamme, edes kylmä tuuli ei haitannut!

Viikonlopun jälkeen ei ole ollut yhtään sen rentouttavampaa. Nukahtamiset ovat taas tuottaneet päänvaivaa niin päivällä kuin illallakin. Nyt kun molemmat lapset viimein nukkuvat niin suloisesti, on aika näiden pikamoikkausten jälkeen painua itsekin peiton alle, sillä huomenna on taas kiireinen ja jännittävä päivä luvassa. Ainiin ja huomenna myös paljastamme Stellan kanssa arvonnan voittajan!

Stay tuned ja hyvää yötä!


You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe