Kulturellia sakkia

23.05


Tuntuu että kesä vasta alkoi, ja olemmekin koittaneet ottaa kauniista ilmoista kaiken irti. Toinen syy kesäfiilikseen on se, että meidän perheen isi otti vihdoin vähän lomaa töistä. Kauheasti ollaan koitettu suunnitella kaikenlaista, mutta lopulta päätetty ottaa rennosti ja ladata akkuja. Osataankohan me? Tai no, minä...

Viime viikolla ihmettelimme Tamperetta ja Tampereen tapahtumien yötä lasten kanssa ihan keskenämme. Olen aina kuvitellut olevani sellainen seikkailijaluonne, mutta näyttää näiden kesäreissujen perusteella siltä, että hyväksi havaittuihin juttuihin on vähän liian helppo jämähtää. Me nimittäin tehtiin päiväreissu samaan tapahtumaan Tampereelle viime vuonnakin. Mutta mikäpä siinä, alan jo olla vähän ihastunut tuohon kauniiseen kaupunkiin. 


Huomenna ajattelin vuorostaan antaa Turun taiteiden yölle mahdollisuuden. Jätämme lapset tänne anoppilaan ja nautimme ihanasta kotikaupungistamme ja toisistamme. Meidän lasten mummi nimittäin otti lomaa, jotta me saisimme lomailla. Aika kiva mummi mun mielestä.

Lämmintä, kesäistä ja taiteellista loppuviikkoa kaikille!
Peace & love.

You Might Also Like

4 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe