Mamastyle: Lace all over the place

0.51


Hame / Gina Tricot
Kengät / Dinsko
Laukku / Tommy Hillfiger

Huikea miniloma koti-Turussa on ohi. Kävimme siellä taiteiden yössä kuljeskelemassa, perjantaina lounastamassa ja katsoimme pari huonoa elokuvaa. Ei kuulosta kovin ihmeelliseltä, mutta oikeasti vaan nautimme siitä, että saimme olla tekemättä mitään. Katsella leffoja, jotka kiinnostavat niin paljon, että kesken kaiken voi vaikka ihan hyvin nukahtaa. Puhumattakaan siitä, että sai syödä suklaata ilman että se täytyi tehdä piilossa! 

Nautin myös siitä, että sain kerrankin pukeutua rauhassa miettimättä missä vaatteissa on helppo imettää tai istuskella hiekkalaatikon reunalla. Perjantaina käyttöön pääsi ensimmäistä kertaa (jälleen) anopin kaapista adoptoitu pitsinen neulospaita. Olen koittanut pohtia ja sovitella sen alle niin valkoista toppia kuin bikineitäkin, kunnes muistin Triumphin ihonvärisen alustopin joka sopi ihan täydellisesti. Ei ole meinaan mun juttu ne läpikuultavien vaatteiden alta loistavat rintsikat...

Joku nostalgiavaihde ilmeisesti iski ulos lähtiessä päälle, ja sattumalta nappasin ranteeseen korut, jotka molemmat Harri on yhteisiltä reissuiltamme ostanut. Simpukoilla koristettu nyörikoru on ostettu pikkuisesta kojusta Espanjan rantakadulta. Toisessa korussa lukee Mere, ja sen Harri osti Kreikasta, kun kerroin miten musertavaa oli elää lapsuus, jossa muilla oli Laura-tarroja ja Linda-avaimenperiä. Onko vähän lapsellista olla onnellinen, kun rannekorussa lukee oma nimi? Ehkä, mutta se onni ei kalliiksi tullut.

Ei tässä asussa varmaan mitään viimeisimpiä trendejä ole esillä, mutta ainakin se on ihan minun näköiseni. Mitäs te tykkäätte?

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe