Lastenvaatelauantai + ihana NOSH

9.48

Okei, nyt viime postauksen jälkeen tiedätte jo, mitä tein kuun ensimmäisenä lauantaina ja viimeisenä sunnuntaina, voisin hiukan kertailla mitä niiden välissä, eli käytännössä katsoen lokakuussa on tapahtunut. Mä ainakin mielelläni palaan vielä hetkeksi fiilistelemään lokakuun viikonloppuja, sillä niin paljon iloa ja kivoja juttuja niihin on kuulunut. Jatketaan siis lauantailinjalla!

Lokakuun ensimmäinen lauantai kului tosiaan synnytyssalissa ja tasan viikon päästä siitä kuvasinkin pientä prinsessaa hänen kotonaan. Lokakuun toinen lauantai vei meidät myös viettämään tuplasynttäreitä Saloon, ja nauttimaan sellaisesta seurasta, mitä välimatkojen takia on vähän harvemmin tarjolla. Juhlissa löysin yhtäkkiä itseni jälleen vauva sylissä, ja vitsailin Harrille, että kyllä tässä on nyt kyseessä joku korkeamman tahon merkki! Jätin kameran laukkuun juhlien ajaksi ihan suosiolla ja keskityin viihtymiseen, joten ei niistä juhlista sen enempää.


Lokakuun kolmas lauantai taas toi tullessaan jotain, jota olin odottanut pitkään - järjestin ensimmäiset lastenvaatekutsuni. Eikä siis mitä tahansa kusuja, vaan nimenomaan NOSH-vaatekutsut. Koko kotikutsuajatus mietitytti minua aluksi, sillä olen sellainen tyypillinen suomalainen shoppailija, joka menee kauppaan ja ostaa tarvitsemansa toivoen, että myyjä ei ala, no, myymään. Tai no ei sekään ole ihan totta. Usein päädyn oikeastaan ihan itse kyselemään myyjiltä kaikenlaista. Erityisesti kun kyse on lastenvaatteista.

Taidan tarkoittaa siis sitä inhottavaa tunnetta, kun joku koittaa tyrkyttää jotain. Se oli ehkä se, mitä jännitin kotikutsujen järjestämisessä, mutta ihan turhaan! Edustaja oli todella mukava, ja vietimme rennon parituntisen ihaillen NOSHin lasten- ja naisten mallistoa, juoden kahvia ja syöden myöhäistä brunssia, joka sisälsi itsetehtyjä sämpylöitä, salaatteja ja hedelmiä. 

Miksi sitten juuri NOSH? Merkittävin syy ensinnäkin kiinnostua yrityksestä ja sen tuotteista on mulle ollut se hyvä palaute, mitä olen kuullut. On olemassa paljon kauniita lastenvaatteita, mutta kun on muutaman kerran ostanut suht hintavankin tuotteen vain todetakseen sen olevan enemmän ihailuun kuin käyttöön tarkoitettu, alkaa kiinnittää laatuun ihan eri tavalla huomiota. Noshin kankaat ovat sertifioitua luomupuuvillaa ja ne todella jo tuntuvatkin ihan erilaiselta. Napakalta mutta pehmeältä. 

Lastenvaatteita ihan hyvän määrän jo tähän mennessä ostaneena tiedän myös, miten nopeasti vaate voi jäädä lapselle pieneksi. NOSHilla tuplakoot ja pitkät, taitettavat resorit antavat käyttöikää, ja laadukkaan vaatteen voi sitten lopulta hyvillä mielin siirtää seuraavan käyttäjän pinoon. Tai sitten myydä eteenpäin, sillä meitä laadukkaita lastenvaatteita arvostavia äitejähän löytyy.

Lisäksi NOSHin vaatteet ovat myös kauniita, ja siinä mun mielestä on jo aika iskevä yhdistelmä - hyvännäköinen ja laadukas. Tykkään erityisesti sellaisista NOSHin kuoseista, jotka ovat graafisen simppeleitä, mutta silti lapsekkaita. Ja viimeistään siinä kohtaa kun kuulin, että yritys on kotimainen, ja luin miten vaatteiden vastuullisuus taataan, olin aika vakuuttunut. Kannattaa käydä heidän sivuillaan lukemassa lisää juuri siitä vastuullisuudesta, siellä on aika kattavasti tietoa. 

Melkein jopa nolottaa myöntää, että tilasin meidän lasten ekat NOSHit vasta näitä kutsuilta. Postilla oli toimituksen kanssa ongelmia, ja odotin pakettia kuin joulua. Nyt kun vaatteet ovat vihdoinkin löytäneet perille ja päässeet sovitukseen, voin todeta, että meidän lasten kaapista tulee heidän tuotteitaan varmasti jatkossa löytymään enemmänkin. Kannattaa oikeasti satsata laadukkaisiin lastenvaatteisiin, sillä se ero on merkittävä ja jokaisen pennin arvoinen. Ja jos olet sellainen tyyppi, joka ei usko ennen kuin näkee, ota yhteyttä oman alueesi NOSH-edustajaan ja varaa itsellesi kutsut!


* Postaus on toteutettu yhteistyössä Noshin kanssa, iso kiitos sinne toimistolle!


You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Mua harmittaa vieläkin, etten päässy! :/

    Ihanat noi leggarit! Pitää mennä katteleen Noshin verkkokauppaa......

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Subscribe