Vauhtia ja onnellisia tilanteita

21.33


On viikkoja joina tuntuu, ettei tapahdu mitään, ja joskus taas kiireisen viikon jälkeen viikonloppuna saa pistää lähestulkoon juoksuksi. Se on ihanalla tavalla uuvuttavaa. Tämä viikko on ollut juuri sellainen viikko.

Mun viikonloppuun on mahtunut levyjulkkarikeikka Tavastialla ja yleistä Helsinkipalloilua, junamatka kolmen tunnin unilla ja suoraan ihanan, tulevan äidin babyshowerit. Vauvajuhlien jälkeen lasten haku Vaarilta, toisen kantaminen nukkuvana autosta, toisen kanssa vielä iltapala duploleikkien lomassa. Brunssi yhden kummitädin luona, lautapeliä, temppuilua Lasten liikunnan ihmemaassa ja pelottava ääni- ja videoinstallaatio Wäinö Aaltosen taidemuseossa. Ollaan me tässä välissä ehditty lukea ja tehdä pizzaakin.

Ja koska mun agenda nyt nähtävästi on omatoimisesti tehdä näistä ruuhkavuosista vielä entistäkin ruuhkaisempia, on blogin päivittäminen joinain iltoina tuntunut itselle aivan liian suurelta vaatimukselta. Tänäkin viikonloppuna päätiin kiireistä huolimatta, tai niiden takia nauttia elämästäni ilman kameraa, ja tässä postauksessa näkyvät kuvat ovatkin sitten oikeastaan ainoat kameran ruudulle tallentuneet. Mutta snapchatissä olen sitten ollutkin aika aktiivinen, ja meidän touhuja voikin sieltä halutessaan seurata meretuulia -nimen alta! 

No mutta hei vaan! Riennän tästä nyt pakkailemaan kamoja meidän huomenna starttaavaa seikkailua varten! (Tähän se apinaemoji joka peittää silmänsä.) Palataan sitten muutaman päivän päästä taas niillä kuulumisilla. 

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe