Ne parhaat 5v-synttärit

21.29

Yhteistyössä KOKOO
Tiesittekö Turun Forumissa sijaitsevasta Legoleikkipaikka-KOKOOsta
Entä tiesittekö, että heillä voi järjestää myös vaivattomat synttärijuhlat

Muistan kun KOKOO tuli Turun Forumiin ja ihastelin sen raikasta ideaa. Kirjoitin blogiinkin testikierroksestamme, jonka jälkeen olin edelleen vakuuttunut idean toimivuudesta, vaikkei meidän reissumme ehkä sujunutkaan ihan niin hienosti kuin olisin toivonut. Lapset olivat silloin kovin pieniä ja intoa ja vauhtia oli vielä paljon enemmän kuin rakennustaitoa. 

Nyt kun nuo rakkaat tuholaiset ovat kasvaneet jo paljon isommiksi ja rakkaus Legoihin on säilynyt, on heistä kehittynyt varsin taitavia rakentelijoita. Felix kokoaa mitä mielikuvituksellisimpia taloja ja ajoneuvoja omasta päästään, mutta osaa hämmästyttävän hienosti rakentaa myös ohjeen mukaan – meidän viisivuotias! 

Uusi vierailu KOKOOhon on ollut siis suunnitteilla jo pitkään, mutta jäänyt ikävästi arjen jalkoihin ja sitä kautta unohtunut. Kunnes tuli se aika vuodesta, jolloin oli jälleen aika juhlistaa syntymäpäiviä. Halusimme kutsua F:n koko päiväkotiryhmän ja selasimme kuumeisina eri juhlapaikkoja, joista vain harvaan mahtui niin monta juhlijaa. Lopulta Harri löysi jostain KOKOOn, eikä ollut enää lainkaan epäselvää, missä Felixin viisivuotisjuhlat järjestettäisiin.

Juhlapäivänä saavuimme Forumiin sovitusti kymmeneltä, ripustimme takit naulakkoon ja lapset aloittivat mutkattomasti leikin. Sunnuntaiaamupäivä oli juuri eikä melkein täydellinen ajankohta, sillä KOKOOn vielä virallisesti ollessa kiinni lapset saivat leikkiä rauhassa omalla porukalla, eivätkä synttärit myöskään katkaisseet kenenkään vapaapäivän viettoa. Oli ihana seurailla lasten oman porukan dynamiikkaa ja tutustua oman lapsen päiväkotikavereihin edes muutaman tunnin verran, ja tietysti oli kiva nähdä miten innokkaita rakentelijoita joukosta myös löytyi.

Rakentelu keskeytyi kun oli aika siirtyä herkuttelemaan. KOKOOn synttäripakettiin kuului myös tarjoilu ja jokaiselle jaettiin annos joka sisälsi pillimehun, mehujään ja sopusuhtaisen määrän karkkia, sipsiä ja popcornia. Ruokailu sujui iloisesti yhteisen pöydän ääressä höpötellen, jonka jälkeen juhlijat palasivat omaan tahtiin takaisin leikkeihin. Syömisen jälkeen avattiin vielä lahjat ja Felix sai koota oman Legoukon muistoksi synttäreistä. 

Kekkereiden päätteeksi en voinut kuin ihmetellä miten rennosti, omalla painollaan kaikki oli sujunut, sekä kiittää juhlaisäntäämme Oskaria mukavista juhlista. En ikinä ollut kuvitellut lastenkutsujen järjestämisen voivan olla niin helppoa. Enkä voisi kuvitella parempia synttärijuhlia tyypille, joka ennen joulua julisti: "äiti, kukaan ei voi rakastaa Legoja yhtä paljon kuin minä."


Kiitos yhteistyöstä KOKOO!
Synttäripaketista saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.

You Might Also Like

13 kommenttia

 1. Me ei olla vieläkään käyty Kokoossa vaikka monesti on asiasta puhuttu. Ideana tuo on minusta ihan loistava ja kaverisynttäreiden järjestäminen tuollaisessa paikassa on varmasti kivaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ihmeessä käydä, tosi kiva paikka ja vähän erilainen tapa viettää lasten kanssa aikaa kuin vaikkapa joku Hoplop! :) Mietin kyllä myös että voisin joku kerta jättää miehen ja lapset parkkiin ja lähteä ostoksille :D

   Poista
 2. Vau, ompas kivan erilaisen oloinen paikka. En ollut aikaisemmin tästä kuullutkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä, en tiedä onko muualla Suomessa mitään vastaavaa. :)

   Poista
 3. En ole koskaan tiennyt tälläisestä paikasta 😲

  VastaaPoista
 4. En oo koskaan kuullutkaan tälläisestä paikasta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ihmeessä käydä vierailulla jos Turkuun päin eksytte. :)

   Poista
 5. Vau mikä ihana lego-taivas! Mahtava idea pitää lasten syntymäpäivät KOKOOn tiloissa ja paketti kuulostaa hyvältä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä kaikin puolin tosi tyytyväinen, että sinne päädyttiin. Ja niin taisi olla Felixkin. :D

   Poista
 6. Vaikutti tosi kivalta paikalta! Itse olin legojen suuri fani joten tää olisi ollut meikäläiselle ihan kohdillaan silloin aikoinaan :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, kaikkia hienouksia sitä nykyään on, ei meidän aikaan vaan... :D Mutta saahan tuolla aikuisetkin rakennella!

   Poista
 7. Tuo kuulostaa ihan huippupaikalta! Veikkaan, että perheen pojat ihastuisivat paikkaan ihan täysin!

  Toivottavasti saadaan joku vastaava tänne Jyväskyläänkin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Subscribe