Oman navan tuijottelua

21.07

Tänään se nyt sitten on, laskettu aika. Fiilikset ovat tänään vaihdelleet epätodellisesta turhautuneeseen ja siitä taas onnelliseen. Kokemuksesta tiedän, että nämä ylimenevät päivät tulevat olemaan piinaavia ja illat ehkä hiukan itkuisiakin. Mutta eihän tässä voi enää mennä kauaa, maksimissaan kaksi viikkoa ja hän on täällä! Niin mä koitan järjen äänellä itseäni tsempata, mutta eihän se mikään yllätys ole, että tunteet vievät voiton.

Lapset odottavat myös kovasti vauvaa ja itse en malttaisi millään odottaa sitä hetkeä kun nämä kolme vihdoin kohtaavat. Lapsilla on onneksi hetkessä elämisen taito tallella, joten odotus ei heillä ole niin intensiivistä kuin itselläni. Sovimme iltapalalla, että tehdään kahdelle viikolle kalenteri, asetetaan omat arvauksemme vauvan syntymäpäivästä ja rastitetaan päivät sitä mukaa kun ne kuluvat. 

Eipä tässä muuta voi kuin jäädä odottamaan, onhan sitä yhdeksän kuukautta jo harjoiteltukin.


You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Huh, mahtaa kyllä olla jännittävää!! En osaa edes kuvitella, millaista olisi, kun tietäisi lapsen tulevan maailmaan ihan pian! Tsemppiä synnytykseen 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittävää, turhauttavaa ja silti niin ihanaa. :D Kiitos. <3

   Poista
 2. Apua miten ihania masukuvia <3 tsemppiä odotukseen! :)

  VastaaPoista
 3. Niin ihania kuvia ja tsemppiä viimeisiin hetkiin masun kanssa.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Just tänään nauratti kun oltiin lähdössä puistoon ja pyörittiin tossa ahtaassa vessassa ja eteisessä, ja maha ja kohta neljävuotiaan pää ottivat koko ajan yhteen. :D Että ehkä ihan hyvä kun se tuosta tieltä kohta lähtee.

   Poista
 4. Voi paljon onnea! :) Ihania kuvia! :) Kyllä se pikkuinen sieltä vielä tulee ja se odotus palkitaan! :) Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Kyllä se tulee, vaikka just nyt tuntuukin ettei tämä odotus lopu ikinä. :D

   Poista
 5. Aivan tajuttoman upeita kuvia! Sä kyllä hehkut! Voimia loppurustistukseen, synnytys on kyllä niin kummallisen ihmeellinen asia että se haluaisi vielä kerran kokea uudestaan ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. <3 Siinä on kyllä jotain niin maagista ja kaunista, vaikka samalla se on aika raakaa duunia. :D

   Poista
 6. Ihania kuvia, ihan meinaa masuikävä iskeä itsellekin :) Tuli liian vähän otettua kuvia raskausaikana, esikoisen kohdalla lähes viikoittain. Tsemppiä kovasti loppurutistukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Oon myös tehnyt tuon saman virheen kahden ekan kohdalla niin nyt koitin muistaa edes silloin tällöin napsia kuvia!

   Poista
 7. Tsemppiä sinulle! aivan ihastuttavat masukuvat!!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Subscribe