IHANA viikonloppu

23.12

 Viikonloppu oli tosi jees, vaikka mitään erikoista ei tapahtunutkaan. Perjantai oli pyhitetty kavereille, ja iltapäivän puolella kävimme Kiran kanssa Skanssissa. Äitiys on vienyt shoppailun ihan uudelle tasolle - sellaiselle, jossa ihania vaatteita voi ostaa sovittamatta! Kappahlin lastenvaatevalikoima on tavallisimpia ketjuja vertaillessa mielestäni paras. Newbie-mallisto on laadukas, pitkäikäinen ja aika klassinen. Perjantaina mukaan tarttuivat housut, body ja haalariyöpuku. Äidille ei vaatteita ehditty shoppailla, mutta jotain pikku sisustusjuttuja löytyi. Alla myös kuva Skip Hopin aktiviteettilelusta ja repusta, jotka tilasin Ella ja Susi-nettikaupasta.

Myöhemmin kävin Karon ja Jutan kanssa Blankossa syömässä. Päivän kruunasi postiin saapunut Canon 60D! Nyt alkaa kuvaaminen!Lauantai meni töissä. Olin etukäteen jännittänyt miten jaksan tehdä kymmenen tunnin promopäivän ja vielä pitkän tauon jälkeen, mutta hyvin se meni. Kahvitauko kului näppärästi imettäessä! Joskus jos on ollut rankka työpäivä palkitsen itseni Somersbyn omenasiiderillä, joka on kaikkien aikojen paras siideri.


Lauantaina Turkuun avattiin ihana kirppis, jonka nimi on Ihana. Se sijaitsee osoitteessa Kaskenkatu 3. Olisin mielelläni käynyt siellä jo avajaispäivänä, mutta töiden jälkeen en jaksanut. Käytiin tyttöjen kanssa sitten tutustumassa ja ihastumassa paikkaan. Tässä muutamia fiilistelykuvia, mutta kannattaa itse käydä paikan päällä tsekkaamassa. 

Tämmöinen viikonloppu nyt tällä kertaa!
Pus!

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe