Koti-ikävä

22.15

Huh huh! Pikkuhiljaa alkaa puskea korvista ulos vuokra-asuntojen ilmoitukset! Olen kuukauden (ehkä jopa kahden) päivät seurannut intensiivisesti Turussa toimivien asunnonvälitysfirmojen ilmoittelua, mutta eipä juuri ole onnistanut. Hakusessa on asunto, jossa olisi vähän järkevämpi pohjaratkaisu, enemmän säilytystilaa ja vähän uudempia pintamateriaaleja. Olisin myös valmis sopeutumaan vähän vähemmän hysteerisiin naapureihin...

Kävin eilen katsomassa aivan ihanaa asuntoa Itäisellä Pitkälläkadulla. 65 neliötä, aivan uusittu vessa tummanruskealla kaakelilattialla, avarat valoisat huoneet ja fiksu uusi keittiö. Asunto oli upeassa vanhassa jugend-talossa - jossa ei tietenkään ollut hissiä. Pohdin pääni puhki, mutta en saanut yhtälöä vaunujen, vaippakassien ja unelma-asunnon välillä toimimaan. Ja nyt mikään asunto ei tunnu vetävän vertoja tälle ihanuudelle.

Seisoin siis Kaskenkadun ja Itäisen Pitkäkadun risteyksessä pettyneenä ja ennen kaikkea hämmentyneenä siitä, että olin taas kuvitellut asioiden loksahtavan näin helposti paikalleen. En oikein tiennyt mihin olisin mennyt. En keksinyt edes suuntaa, johon olisi kannattanut seuraavaksi kävellä. Päädyin lopulta kaiken katupölyn läpi Hansakorttelin Arnoldsille asti, jossa kävin pitkästä aikaa syömässä muffinssin hyvässä seurassa. Ihanaa että on kavereita, jotka piristävät silloin kun päivä sattuu olemaan vähän harmaa... ja pölyinen!

Kuva: lindex.com
Karon kanssa olin siis liikenteessä, kunnes hän lähti ulkoilemaan oman (koira)vauvansa kanssa. Jatkoin itseni piristämistä itsenäisesti shoppailemalla. Stockan alesta tarttui mukaan ihana Benchin t-paita. Olin nähnyt Lindexissä kivan vauvahaalarin, mutta niitä oli enää yksi 80-senttinen jäljellä, eikä lisää kuulema ole tulossa. No löytyi sieltä sitten muutama body ja jotain pipoa ja sukkaakin. Täytyy käydä Skanssista katsomassa, jos siellä olisi vielä haalareita... Sitäpaitsi Bikbokissa on huomenna kaikki -50%, joten siinä toinen hyvä syy suunnata sinne päin.

Tällainen on siis se Lillephant-collegehaalari jota yritän metsästää. Saa vinkata jos jossain näkyy kokoa 68! Aivan ihana!

No mutta, nyt vielä hiukan siivoilua ja tortillojen sulattelua (Harri on vaatinut, että joka torstain pitäisi olla tortilla-torstai). Ja kai sitä pian saa suunnata nukkumaankin.

Kauniita unia!

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe