Työkyvyn ylläpitoa, osa 1: mutsi

12.18

Eilen nautiskelin Felixin kanssa pitkistä päiväunista kivasti vierekkäin, pikkumies äidin kainalossa. Päivän laiskottelun jälkeen teki ihan hyvää lähteä Skanssiin shoppailemaan, niin kuin eilen suunnittelinkin. JA JES, Lindexissä tosiaan oli niitä ihania haalareita vielä jäljellä! Tässä vielä uutta kuvaa kyseisestä vaatekappaleesta mun pikkuisen mallin esittelemänä:Tuli myös käytyä siellä Bikbokissa, ja kyllä kannatti. Ostin super-mahtavat farkut joita siellä työskentelevä kaverini suositteli, ja vielä sovittamatta. Kotona vetäisin farkut jalkaan ja ah, ne tuntuvat päällä niin rennoilta, mutta istuvat loistavasti. Näiden farkkujen etu muihin stretch-farkkuihin verrattuna on se, että ne palautuvat käytön jälkeen malliinsa. Toisin sanoen farkut eivät siis veny, mahtavaa!  Ja muutenkin sain ihan kunnioitettavan summan tuhlattua tunnissa...
Farkut, neule ja musta toppi: BikBok
Musta hame ja keltainen toppi: Vero Moda

Ihmiset taas toiveikkaana odottelevat kesää, joten moni muukin varmaan ostelee kirkasvärisiä ja kevyen ilmavia vaatteita. Toivottavasti ei tule sateinen kesä, jotta pääsen esittelemään rusketusta tuossa neonkeltaisessa paidassa!

Mun hemmottelu/virkistyspäivän kruunasi hieroja. Hävetti vähän myöntää, että viimeisin kerta kun kävin hierojalla taisi olla vuonna 2009. Kävin tässä noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Vireä-nimisessä paikassa ihan urheiluhierojalla. Itselläni ainakin on vähän sellainen olo, että jos haluaa itsensä kuntoon saada, ei kannata mennä hierottavaksi mihinkään kosmetologille. Luulen että niiden hoidot saattavat olla enemmän rentoutumiseen sopeutuvia spa-juttuja. Olin tosi tyytyväinen hierojakäynnin jälkeen ja ajattelin kyllä mennä uudestaankin! Paikkakin oli niin siisti ja viihtyisä. Tässä linkki Vireän nettisivuille jos joku vaikka innostuisi menemään http://www.virea.fi/.

Sama virkistymisteema taitaa jatkua tänään. Juhlimme huomista syntymäpäivääni, ja Harri on suunnitellut meille yllätysohjelmaa. Olen yrittänyt saada selville edes jotain, mutta Harri on yllättävän hyvin osannut olla paljastamatta mitään. Kaiken lisäksi Felix menee ensimmäistä kertaa yökylään. Poika pärjää varmaan hienosti, kun itse olen jännittänyt jo koko viikon. Mutta ei se mitään. Kuten Erika sanoi: "olet siis normaali äiti." Kai äideillä on oikeus vähän jännittää ja hössöttää turhasta?


Ihanaa ja ennen kaikkea rentouttavaa viikonloppua kaikille, erityisesti stressaaville mutseille! Koska olette sen arvoisia.

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe