Oi nam!

22.09

Arvattavissahan se oli, että kun tuuletan, tuuletan pikkuisen liian aikaisin. Ei meillä ihan vielä olla terveitä, ja Stella on oikeastaan ollut tänään kipeämpi kuin minään muuna päivänä. Silti edelleen väitän, että ollaan voiton puolella, ja Felix pääsee sittenkin huomenna päiväkotikuvaukseen!

Olen vähän sitä mieltä, että jos päivä sisältää kaksi enemmän tai vähemmän kiukkuista syliin kilpaa kiipeävää lasta, 23 heitettyä duplopalikkaa, 5 syömättä jäänyttä ruoka-annosta, 24 silmätippaa itkien ja huutaen, 9 vaipanvaihtoa ja pari tuntia tuloksetonta nukutusta, on kenellä tahansa oikeus pikkuiseen hemmotteluun. Ja ennen kuin jollain on tarjota parempi ensiapu akuuttiin hemmottelutarpeeseen, mä herkuttelen.

Tänään makean ja suolaisen täydellisestä tasapainosta pitävät huolen jäätelöistä paras, Kolmen Kaverin Vadelma & valkosuklaa, ja Vaasan RuisNachot dippinään Pirkan maustamaton luomujogurtti. Yksinkertaisen hyvää. 

Nyt kaikki terveellisimmät, herkullisimmat tai muuten vaan parhaimmat herkkuvinkit jakoon tulevien iltojen varalle!You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe