Perfekt!

0.38

Oikeasti pitäisi jo taas olla nukkumassa, mutta pakko tulla onnellisena ja väsyneenä vielä ihan pikaisesti purkamaan tämä fiilis tänne blogiin. Tämä päivä on nimittäin ollut superihana aivan alusta loppuun. Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut, mutta välillä sitä vaan tajuaa oman onnekkuutensa ihan uudella tasolla.

Onnekas olen siksi, että saan jakaa tällaiset kauniit päivät perheeni kanssa. Auringonpaiste sopii lapsiperheen ulkoiluun, mútta yhtä hyvin vaikkapa laskiaisen tai ravintolapäivän keliksi vallan mainiosti. Meidän päivään kuuluivat tänään kaikki kolme edellämainittua tekemistä, kiitos ihanan ystäväperheemme, jolta lainasimme pulkkaa, ja jonka reippaiden tyttärien tekemiä herkkuja maisteltiin kirpeässä pakkassäässä. Ja kaiken tämän lisäksi, ja siitä huolimatta olen myös ehtinyt shoppailemaan vähän liikaa, käymään seurakunnalla ja tietysti syömään iltapalaksi laskiaispullaa!

No, kuvat kertovat aina enemmän kuin uniset höpinät. Nyt täytyy kyllä pestä hampaat ja painaa pää tyynyyn, että huomisestakin voisi tulla yhtä ihana kuin tästä päivästä!

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe