Huhuu ja WUHUU

12.07

En uskalla edes tarkistaa, kuinka monta päivää täällä päässä on ollut hiljasta, mutta nyt on häpeällisen pitkä postaustauko kyseessä. Joka ilta olen ottanut läppärin kauniisiin kätösiin, ja yrittänyt kirjoittaa. Paitsi eilen, kun Stellan nukuttamisen jälkeen nukahdin meikit naamassa, vaatteet päällä ja nukuin onnellisena aamuun asti. Taisi tulla tarpeeseen ne unet!


Niin siis todellisuudessa täällä päässä ei ole ollut hiljaista, vaikka blogissa siltä vaikuttaakin, vaan puuhaa on niin paljon, että illalla kaikkensa antaneena en ole saanut enää itsestäni yhden yhtä postausta irti, ja olenkin sitten antanut itseni olla postaamatta. Ei ole mitään järkeä tehdä väkisin jotain, jonka pitäisi olla kivaa, eikä kukaan sellaista varmasti haluaisi lukeakaan.

Viime päivät ovat näin pikaisesti tiivistettynä sisältäneet yhden keikkaduunipäivän, kaverien levyjulkkarit, anopin luona vierailua, pihatöitä landella, lasten kanssa leikkimistä ja paljon, paljon uusia hauskoja projekteja, joista olen ihan fiiliksissä, mutta joista en vielä sen enempää voi paljastaa. Paitsi tästä:


Tulkaa siis kaikki ihmeessä tekemään kirppislöytöjä edulliseen hintaan ja hyvän asian puolesta ensi keskiviikkona kymmenestä eteenpäin. Tapahtuma ja lisätietoja löytyy Facebookissa TÄÄLTÄ, joten kaverit mukaan ja tukka rattaat putkella paikalle!

Palataan niihin muihin projekteihin sitten ajallaan!

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe