Oodi nettikirpuille ja jumppiksille

0.56


Hups! Viivästyi hiukan tämä postauksen teko. Olin taas niin uppoutunut Facebookin kirppisryhmiin, mikä toisaalta sopii ihan illan aiheeseen - siis kun aiheena ovat nettikirput. 

Taidan olla tähän nettikirppistelyyn hiukan hurahtanut, voisi jopa sanoa addiktoitunut. Alkuun ajatus vaatteen ostamisesta Facebookin välityksellä tuntui aika absurdilta. Mitä jos en saisikaan tuotetta maksettuani sen? Tai mitä jos se olisikin ihan likainen ja puhkikulutettu? Varovasti uskaltauduin ensin treffaamaan myyjän kanssa kaupungilla, ja sitten tähän rahat-tilille-paketti-postiin-menetelmään, eikä tähän mennessä kumpikaan kauhuskenaarioni ole toteutunut. Ja kummallakin tavalla olen itse myös hankkiutunut meille pienistä vaatteista eroon.

Facebookista löytyy Newbie-vaatteille on omat ryhmänsä, samoin Zaralle, Pompille, Mini Rodinille, Gugguulle ja Po.Pille. Ryhmissä villistellään, huudetaan ja fanitetaan tuotteita. Siellä jaetaan alekoodeja ja myydään upouudet tuotteet eteenpäin mieluummin kuin palautetaan. Av:n jälkeen tulee yv, mutta aina tavara ei vaihda omistajaa, koska tunneside on liian kova. Sitten yp muistuttaa kuvan poistamisesta. Nämä lastenvaatteiden myyntiryhmät ovat ihan oma maailmansa, ja vaikka meininki välillä huvittaakin, niin siellä mä olen menossa mukana.

Netissä myydään ne vaatekaappien aarteet, sillä livekirppareilla niistä tuskin saisi kunnollista hintaa. Samasta syystä monia ihania lastenvaatemerkkejä on turha kalastella paikallisista myyntipöydistä. Facebookshoppailuiden jälkeen meille onkin kotiutunut vain uutta tai uudenveroista vaatetta, kuten aivan avaamattomassa pussissa saapunut kuvissakin näkyvä Geggamojan jumppis.

Ja tästä päästäänkin toiseen juttuun, johon olen hurahtanut -nimittäin näihin jumpsuitteihin. Lyhyesti ja ytimekkäästi (koska pakko päästä nukkumaan): ne ovat käytännöllisiä, söpöjä ja mukavia. Näitä olen suunnitellut hankkivani lapsille muutamat kappaleet viileneviä kesäiltoja lämmittämään.

Aika hyvä löytö, eikös?
Mitä löytöjä te olette Facebookissa tehneet, vai onko nettikirppuilu teistä ihan nounou?

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe