Onnellinen

23.59

Lapset saivat taas viettää kivan viikonlopun maaseudun rauhassa, ja mummi ja mummin kaverit saivat seuraa kahdesta aikas iloisesta ipanasta. Tällä kertaa äiti ja isi kuitenkin jäivät kotiin Turkuun, nauttivat olostaan ja iloitsivat kun saivat lapset kotiin. Pieni ikävä tekee hyvää.

Felixin, Stellan ja mummin lisäksi myös meillä on mahtava viikonloppu takana. Lauantaina lasten lähdettyä laitettiin hihat heilumaan kotona, kunnes neljän maissa oven taakse tuli heilumaan kasa kavereita, jotka halusivat etukäteen juhlistaa ensi viikolla tapahtuvaa vanhenemistani. Onnittelulaulun jälkeen lähdimme Kupittaalle harjoittelemaan vandalismia, ja myöhemmin avattiin grillikausi kavereiden parvekkeelta käsin.

Huomatkaa hieno vandaalihuppari, jonka nappasin Harrin kaapista omien vaatteideni suojaksi.


Tänään heräsin vasta vähän ennen puoltapäivää, joka taitaa olla oma henkilökohtainen ennätykseni sitten lasten syntymän. Facebook muistutti Fabriikki 8:n kirppistapahtumasta, joka vaikutti sopivan erikoiselta ja sopivan rennolta ohjelmalta juuri tälle päivälle. Ja tuli sieltä jotain löydettyäkin.
 Lounasta syötiin Tamarinissa ja jälkkärijäätelöt Nuvolessa. Nam ja nam. Vaikka toisaalta olisi ollut aika yhdentekevää, vaikkei ruoka olisi maistunutkaan, sillä enemmän nautimme varmaan siitä, että saimme syödä kahdestaan ilman kiirettä.

Mitään ihmeitä siis ei olla puuhattu, mutta ainakin olemme todella nauttineet rennosta oleskelusta. Ja sitten siitä, että lapset ovat taas kotona. Olleet yhtä hymyä kun Stella on moiskautellut pusuja ja Felix höpötellyt omiaan. Jättäneet kieltämättä, kun lapset ovat yhteistuumin levitelleet lankakeriä. Tyytyväisinä vaihtaneet vaipat ilman mutinoita. Ehkä mä nyt vähän herkistelen täällä, mutta kyllä olen onnellinen!

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe