En ole raskaana

0.53


Niin vaikeaa ja niin jännittävää. Tämähän on edelleen mun blogi, ihan yhtä lailla kuin ennenkin. Tästä hetkestä, tai oikeastaan tuosta eilisestä hetkestä eteenpäinkin bloggaan yhä itsenäisesti, mutta silti tiimipelaajana, muiden itsenäisten bloggaajien yhteisössä. Tiistaista, 8.9.2015 lähtien kirjoittelen Lumoblogien iloisessa, valoisassa ja valovoimaisessa joukossa!

Ja tämä, ystäväiset, oli se pieni suuri uutinen, johon viime postauksessani viittasin. Ei suinkaan se, että meille olisi tulossa perheenlisäystä, jota eivät ainoastaan omat perheenjäseneni kyselleet. Eikä myöskään se, että olisimme menneet kihloihin, jota veikkasi ilmeisesti pienessä aamukoomassa ollut ystäväni, joka kylläkin oli vieraana häissämme... Sainpahan taas tahattomasti pientä hämminkiä aikaiseksi.

Vailla sormusta tai ultraäänikuvaakin on tämä hetki sen verran juhlallinen, että kaivoin sen kunniaksi kuvia ihan blogini alkuajoilta. Silloin olin juuri alkanut opettelemaan äitiyttä ja totuttelemaan äidittömyyteen. Sittemmin ollaan oltu uusien alkujen edessä monta kertaa, milloin kyse on ollut pienen prinsessamme syntymästä, milloin niistä kymmenistä karkkilakoista, jotka ovat jo muodostuneet maanantairutiinikseni. Mutta tässä sitä nyt ollaan, ja aika lapsellisen innoissaan ollaankin.

Joten kuullaan ja nähdään jatkossa myös Lumoblogien saitilla. Kannattaa käydä tykkäämässä Lumojen Facebook-sivusta, josta löytyy paljon mielenkiintoista luettavaa bloggaajilta, jotka todella tykkäävät siitä mitä tekevät!

You Might Also Like

6 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe