Koroisten sadonkorjuun kyläjuhlat

0.39Kun Harri viettää lasten kanssa aikaa omien menojeni aikana, he käyvät usein lenkillä. Henkilökohtaisesti en ymmärrä miten se on mahdollista, sillä Stellakin on Felixin innoittamana ryhtynyt kiipeämään rattaista pois, ja siinä sitten ollaan liemessä, kun kaksi taaperoa säntää päinvastaisiin suuntiin. Ovatkohan ne tuolle isille vähän armollisempia?

Erään tällaisen reissun jälkeen Harri kertoi juosseensa Koroisille asti, jossa oli ollut tosi kiva luomukauppa ja -kahvila. "Me voitais joku päivä käydä siellä." No vierähtihän siinä hetki, mutta eilen se päivä koitti, kun bongasin facebookista Koroisten sadonkorjuujuhlat, joka sopi kävi hyvin yhteen meidän ulkoilusuunnitelmien kanssa. Sunnuntaina sää oli niin kaunis, että ilolla kävelimme joenrantaa pitkin perille asti, ja täytyy näin paljasjalkaisena turkulaisenakin tunnustaa, että oli aika turisti olo, enkä rehellisesti sanottuna muista edes kuulleeni koko Koroisista aikaisemmin!

Paikan päällä oli kiva rento meininki, lapsia leikkimässä hurjissa kasvomaalauksissaan ja tarjolla niin ruokaa kuin makeita herkkujakin. Stellalle mastui vegeruoka, kun taas Felix löysi hiukan liian kivan liukumäen ja kaupan päälle kaverinkin sitä laskemaan, joten hänen lounaansa jäi hiukan turhan suppeaksi. Päiväuniaika alkoi lähestyä, joten tällä kertaa meillä jäi kaikki mielenkiintoinen ohjelma väliin, mutta seikkailtiinpahan taas sunnuntain kunniaksi.

Ehkä seuraavaa käyntiä ei suunnitella yhtä kauaa kuin tätä ensimmäistä... Koroisten kahvilaan ilmeisesti saisi tilattua luomukassinkin, sellainen kyllä kiinnostaisi. Onko jollain kokemusta? Ovathan kaikki muutkin saaneet viikonloppuna akkuja ladattua, ja selvinneet maanantaista? Hyvä, viikonloppukin on taas ihan nurkan takana...

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe