Days like these

21.37


Hivuttaudun epämukavalta sohvalta vielä epämukavammalle käsinojalle, mutta ainakin näen leffan nyt paremmin. Leffan, jonka alkamista olen odotanut jo ehkä tunnin, moni muu ehkä vielä hiukan pidempään. Kukaan ei silti ärsyyntynyt eikä kiukutelut, mitä nyt muutama lähti, kun ei jaksanut enää odottaa. Sen sijaan kaikki yhdessä hurrasivat kun leffa lähti käyntiin, ja nyt yhteen ääneen myös vislataan, huudetaan "WOW" ja "JOO" ja taputetaan täydellisesti onnistuneille kickflipeille, grindeille, slaideille, indyille ja ländäyksille, kuin missäkin solidaarisessa kisakatsomossa.


Vessan seinä julistaa rakkauden sanomaa. Ei mitään törkeyksiä, ei A + N foreveriä ja nobody has been here, tai ei ainakaan ole jättänyt merkkiä siitä. Rakkaus voittaa, ja naulakosta on piirretty norsu siten, että koukku toimittaa kärsän virkaa. Kuulen taputukset pöntölle asti. Viimeiset kaksi minuuttia jäivät näkemättä, mutta kuten osasin ennakoida, olen välttänyt jonon, joka vessan ulkopuolelle on oman seinänlueskeluhetkeni jälkeen muodostunut. Ei ole suurempaa voimaa kuin rakkaus, ja siksi mä suuntasinkin kotiin.

Leffa ja aavistuksen hiertävät kengät saavat toivomaan dekkiä omienkin jalkojen alle kotimatkan ajaksi, mutta virkistävän kesäsateen jälkeen on aika ihana päästä vihdoin kotiin. Matkalla mietin kulunutta päivää ja ymmärrän vilkasta lastani. Itse olen kello kuuden jälkeen ehtinyt juoda kupillisen kahvia, käynyt läpi Forumin taiteiden yön tarjonnan, kuunnellut Jazzbändiä, muutamaa eri DJtä, yhtä akustista keikkaa museossa sekä jousitrioa ja ylioppilaskuoroa jokirannassa, piipahtanut Kui Designin local shopilla, pysähtynyt katsomaan capoeiraa, kuunnellut runoja, kiertänyt Wamin Mansikkapaikka-näyttelyn ja kääntynyt neljän eri ravintolan ovelta, koska oli liian täyttä. Kaikki siis ennen illan kruunaavaa skeittipätkää, eli sitä ainoaa juttua, johon oikeasti jaksoin keskittyä. 


Kuten osan matkasta mukana kulkeneelle Evellekin totesin, niin eipä se lapsen vika ole, jos näillä meidän geenipaletilla ei kovin rauhallista tyyppiä syntynyt. Mestaripiirros kuitenkin.

Ps. Otsikkona toimii skeittipätkän nimi, lisätietoa löytyy täältä. Eilisen tapahtuman järjesti Turun tyttörullalautailijat ry.

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe