Lastenkirppiksen avajaisissa

11.04


Ensimmäinen lastenkirppiskokemukseni oli Manhattanin Pikkusiili, jossa kävin pyöreän vatsani ja äitini kanssa ostamassa pieniä, pehmoisia potkuhousuja ja bodyjä tulevalle pojalleni. Kun se poika oli jo syntynyt, ja olisikohan ollut jo uusi vatsakumpu kasvamassa, tutustuin Kaarinassa sijaitsevaan Seesamiin, jossa sittemmin olen tehnyt paljon hyviä löytöjä ja pitänyt kirppispöytääkin muutaman kerran. Nyt myös Turun toinen lähikunta, Raisio sai oman lastenkirppiksensä; Lasten Dinon avajaisia on vietetty ja vietetään tällä viikolla.

Vierailimme Dinon avajaisissa tiistaina. En tunne Raisiota kovin hyvin, eikä paikasta ollut minkäänlaista ennakkokäsitystä, kun osoitteen navigaattoriin naputtelin. Olimme vähän vaatimattomalla tehdasalueella, kun navi ilmoitti meidän olevan kohteessa. Omista ekoista fiiliksistä huolimatta lapset kiljuivat takapenkillä innoissaan, kun mä kääntelin autoa tyytyväisenä tilavasta parkkipaikasta. 

Ennakkoluuloinen minä ja kiljuvat lapset astuimme sisään ja yllätyimme iloisesti. Joskus sellaisilla tunkkaisilla peruskirppiksillä melkein itkettää kun lapsi istuu lattialle ja vierailun jälkeen tekee mieli pestä kädet kolme kertaa kyynerpäistä alaspäin. Tämä ei ollut sellainen kirppis, vaan ihan päinvastoin. Se oli siisti, mietitty ja sisustettu. Tämä kirppis oli kaunis.

Huolimatta siitä, että olin molempien lasten kanssa keskenäni reissussa, vierailusta jäi tosi positiivinen kokemus. Ulkona lapsia leikitti Go baby go:n ohjaaja, joka oli ainakin meidän lasten mielestä ihan huippujuttu. Sisällä taas oli siisti ja viihtyisä leikkipaikka, mutta leikkimisen lisäksi kiertelimme suht sopuisasti myös myyntipaikkoja, joiden pohjaratkaisu oli muuten sen verran selkeä ja avara, ettei tarvinnut olla huolissaan lapsensa hukkaamisesta sokkeloihin. 

Kivan kirppispäivän lisäksi käteen ei kuitenkaan jäänyt muuta. Meidän kokoja oli tällä kertaa vähän huonosti tarjolla, tai sitten parhaat palat olivat jo avajaiskuhinoissa menneet. Meidän perhe toivottaa Dinolle hyvää jatkoa ja menestystä, me tullaan varmasti toistekin. Toivottavasti ihmiset löytävät palvelunne niin saatte loputkin myyntipöydät täyteen. Pitäisikö sitä itsekin varata paikka?

Ps. Avajaiset jatkuvat vielä, ja facebookissa jaetun tapahtuman mukaan Go baby go leikittää taas tänään kello 16 eteenpäin, ja vielä lauantaina 11-13 välillä. Käykää kurkkaamassa!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mielenkiintoista lukea tätä juttua. Olen itsekin ajatellut käväistä siellä. Tosin en tiedä, onko siellä enää myynnissä meidän lasten ikäisille tarkoitettuja juttuja, mutta voisin itse viedä myyntiin lasten leluja ym. Niitä kun tuntuu olevan nurkat täynnä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla niin, että mitä isommaksi lapset tulee, sitä haasteellisemmaksi menee kirppistely. Sit tarvii vaan vähän onnea mukaan, ostamiseen ja myymiseen. :)

      Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe