Puolivälin kuulumisia

21.02


Aivan ensimmäisenä ihan valtavan suuri kiitos kaikista onnitteluista kommenttiboksissa, facebookissa, instagramissa sekä tietysti ihan livenäkin. Ette osaa edes kuvitella kuinka paljon ne ovat lämmittäneet ja pistäneet hymyilyttämään. Onnitteluiden lisäksi hyvää mieltä ja helpotusta on tuonut se, ettei tarvitse enää salailla. Ei tarvitse aamulla pohtia mihin paitaan tänään naamioisi kasvavan pikkumahan tai miettiä muita keskustelunaiheita kun oikeasti haluaisi innoissaan puhua tulevasta vauvasta.

Eilen meillä oli se kauan odotettu rakenneultra, eli ollaan jo turvallisesti yli puolivälin. En ole kertaakaan pitänyt raskautta näin pitkään salassa! Tietysti perheenjäsenet ja osa kavereista on kuullut asiasta jo aiemmin, mutta lapsille kerroimme vasta jokin aika sitten, sillä en uskaltanut luottaa heidän salassapitotaitoihinsa, enkä toisaalta halunnut heiltä sellaista pyytääkään. Nyt kun hekin tietävät missä mennään, ollaan koitettu ottaa heitä osalliseksi tähän juttuun ja he pääsivät jopa ultraan ihmettelemään, joka oli aika kiva juttu. He puhuvat paljon "äidin vauvasta" ja kyselevät syntyykö hän jo kenties huomenna, kun taas itse koitan jutella heille "meidän vauvasta."

Olen voinut mielestäni aika hyvin. Pahoinvointi oli oppikirjamaisesti alkuraskauden vaiva, jota kesti noin kuukauden verran, tosin uutta oli nyt se, ettei sitä aiemmissa raskauksissa ole tarvinnut työpaikalla peitellä. Ensimmäisen kolmanneksen olin todella väsynyt, jaksoin juuri käydä töissä, eikä sen lisäksi olisi huvittanut kuin nukkua, ja migreenistäkin kärsin jonkun verran. Nyt on muutaman viikon ajan ollut jo paljon energisempi olo, mikä tuntuu jopa aika huvittavalta kun kuitenkin menee töihin aamuhämärässä ja lähtiessä on pimeä jälleen laskeutunut.

Mulla olisi tässä tosiaan puolikkaan raskauden verran kuulumisia kerrottavana, enkä tiedä mistä aloittaisin! Haluaisitteko kuulla jotain tiettyjä juttuja? Onko jotain postaustoiveita nyt, kun kirjoitusintoa ja -energiaa riittää? Tulossa on ainakin videota siitä, kun lapset saivat tietää vauvan tulosta, enkä varmasti malta pitää vauvan sukupuolta salassa, joten pysykää kuulolla!

 

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Miten ihanaa ja jännittävää! Ja niin tuoreessa muistissa pahoinvoinnit, että huh. Mutta toi energinen vaihe on ihan best! Mua kiinnostaa kuulla sun suunnitelmia loppuraskauden ajalle, fiiliksiä tulevasta vauva-arjesta ja perheen kasvamisesta sekä siitä, miten 3. kerta poikkeaa aiemmista kerroista! 💕 Hyviä vointeja, kuten raskaana oleville sanotaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toivotaan et energiaa nyt riittäis!
   Kiitos, hyviä juttuideoita, pitää pistää toteutukseen! :)

   Poista
 2. Mullekin tuli melkein vauvakuume, kun luin nämä viimeisimmät postauksesi! Minua kiinnostaa kuulla ajatuksia siitä, että millainen on kolmas raskaus ja miten keho jaksaa kolmannella kerralla? Lisäksi tottakai kiinnostaa ajatukset siitä, että meneeko kolme siinä missä kaksikin?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, hyviä ideoita! :) Ja joo, mua myös kiinnostaa (ja jännittää) meneekö kolme siinä missä kaksikin! :D

   Poista
 3. <3 <3 <3

  Oon vieläkin ihan fiiliksissä! Kymmenenkin viikkoa myöhemmin :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Subscribe