Valtava vatsaikävä

10.51Kuvat: Kira http://maumiu.blogspot.fi/

Minulla on ikävä massua. Se oli kamala ja ärsyttävä, mutta silti niin ihana. Valtava pallo. Kaikki pyöreys, turvotus ja herkuttelu meni raskauden piikkiin, eikä lisääntyvästä massasta tervinnut pahemmin stressata. Sitäpaitsi olihan se aika jännittävää kantaa uutta perheenjäsentä mahassaan, ja miettiä minkälainen tyyppi sieltä on tulossa.

Lisäksi minulla on vauvakuume. Minulla on vauva ja vauvakuume, ja muutama kaverini pitää minua aivan sekopäänä. En ole kuitenkaan huolestunut, sillä minulla on sisäpiirin tietoa siitä, etten ole ainoa. Kaupassa tirkistelen muiden vaunuihin ja huokailen sitä ihastuneempana, mitä pienempi vauva sieltä löytyy. Noiden vauva on pienempi kuin meidän vauva.

Mihin se aika oikein katoaa? Tämä taitaa olla pienten lasten vanhempien mantra, mutta kun se kasvaa niin kamalan nopeasti! Olen innoissani kun Felix kasvaa ja oppii uusia asioita, mutta silti olo on haikea kun pikkuvauvamaiset piirteet pikkuhiljaa katoavat. Onneksi äidin syli on edelleen maailman paras paikka.


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ihania nuo kuvat! Ja raskaana oleminen oli kyllä niin ihanaa. Pömpöttävää vatsaa ei tarvinnut vetää sisäänpäin, ja kaikki pystyi tosiaan laittamaan raskauden piikkiin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos kaverin puolesta, joka ne otti. :) No niin, sitä minäkin!

   Poista
 2. Ihan samanlainen fiilis on kytenyt takaraivossa monta päivää, ympärillä moni on raskaana ja jotenkin pikkuinen kateuden kipinä hiipinyt korvien väliin. Ihan outoa, sillä omakin pieni on vielä vauva, onhan?! Kuitenkin onneksi myös edessä päin on paljon asioita, joita odotella, hirmuvauhtia nämä oppivat uutta :) Mulla oli raskausaikana kova huoli pienestä ja sitä stressiä ja epätietoisuutta ei ole yhtään vielä ikävä...mutta masu, oi! Kauniit kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin etten ole ainoa. :) Ne vaan on sellaisia pienenpienenpieniä niin vähän aikaa. Parin kuukauden päästä kaipaan tätä hetkeä samalla kun nautin poitsun sen hetkisistä saavutuksista, mutta sellaista elämä on. Odotan innolla (mutta vielä jonkin aikaa) että saan kokea tämän kaiken uudelleen. :)

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe