Good hairday

18.22

Eilen aamulla heräsimme ilman suunnitelmaa päivän ohjelmasta, nukuimme päiväunet porukassa, ja sitten se suunnitelma alkoikin muotoutua ihan itsestään. Päätimme lähteä Saloon ja lyödä pari kärpästä yhdellä iskulla. Kävin siis leikkauttamassa hiukseni samalla kun jätimme Felixin mummin luo yökyläilemään. Ja Salossa käydessähän on ihan pakko myös käydä kebabilla. Olisi ilmeisesti maistunut muillekin...


Aamulla tietämättä päätyväni pian kampaajan tuoliin katselin viilentyneiden ilmojen kuivattamia latvojani kauhistuneena. Olen jo pitempään haaveillut leikkaavani jonkun reilusti lyhyemmän mallin, mutta olen aivan varma, että jälkikäteen harmittaisi. Nyt on hyvä hiukan lyhyemmillä hiuksilla fiilistellä miltä tuntuisi, jos ne olisivat vielä lyhyemmät.

Keskustelimme luottokampaajani (ja anoppini) kanssa Felixin niskahiusten tasoittamisesta, mutta päätimme kuitenkin jättää sen seuraavaan kertaan. Omista hiuksistani leikattiin vain ne huonokuntoiset latvat, mutta silti muutos tuntuu suurelta. Ehkä kannattaisi käydä vähän useammin kampaajalla? Hiukset leikattiin tietysti Merinellissä.

Ennen

 Jälkeen

Saimme taas muutaman tuotteen kotiin testattavaksi. Kuvassa keskellä on Scwartskopfin (piti oikein googlata miten se nyt kirjoitettiinkaan) hiusöljy, joka on aivan huipputuote kuiville hiuksille!

Tämmöistä höpinää tänään. Pahoittelut rakeisista kuvista - valon määrä kun on kurjasti mennyt vähentymään.

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe