Nostalgiaa uudessa paketissa

22.40

Joko olette ihan kyllästyneet Hansan Kultatalon food courtiin? Sitten voittekin seuraavaksi kokeilla Kauppahallin ravintolamaailmaa. Kauppahallistahan on jo iät ja ajat saanut hyvää ja edullista lounasruokaa, ja nyt kaikki ruokapaikat on sijoitettu Linnankadun päähän. Parasta on tietysti se, että kaikki voivat ostaa ruokansa mistä haluavat, ja sitten syödä yhteisessä ruokailutilassa kuten food courtissakin. Tai ei, parasta on se, että Aschanin Sininen juna on entisellään omalla paikallaan.

Asiasta toiseen, kyllä voi muuten ulos lähteminen taaperon kanssa olla hidasta, kaoottista ja hankalaa! Olin Felixin herätessä itse ihan valmiina, mutta hänellä oli tietysti kova nälkä. Syömisen jälkeen tulikin sitten kakka, sitten olivat hukassa villasukat ja lopulta ulkovaatteiden pukeminen oli hirveää taistelua. Siinä toppakintaita vääntäessä tarranauha repäisi sukkahousuni rikki, ja tietysti vei oman aikansa todeta, ettei minulla ollut toisia tilalle. Viimeisenä hukassa olivat avaimet. Voi Outi-raukkaa...

Outin kanssa oli siis sovittu lounastreffit kello 12.00, mutta tapasimme keskustassa edellämainituista syistä vähän ennen yhtä. Oli tietysti kiva nähdä, ja oli myös kiva käydä tsekkaamassa uusi ravintolamaailma josta en ollut ennen kuullutkaan. Outi oli tyytyväinen rapusalaattiin, ja minä hiukan pettynyt kanasalaattiin. Katsokaa nyt tuota yksinäistä säälittävää kanan palaa tuossa lautasella!

Tyytyväisiä olimme myös siitä, että Kauppahalliin oli avattu Pappagallo. Niin nostalgista! Yläasteaikoina kävimme usein Pappagallossa, kunnes yhtenä päivänä sitä ei enää ollutkaan.Lounaan jälkeen minä ja Felix kävimme vähän ostoksilla. Yleensä meidän kierroksemme alkaa Lindexin yläkerrasta, ja sieltä löytyi taas ihanat Littlephant-housut. Name itistä ostin parit jarrusukat, joiden kokomerkintä oli sama, mutta ihan erikokoiset ne kyllä ovat. Pohjassa lukee "Born in 2014", mutta se ei meitä paljon kiinnosta, kunhan pysyvät sukat menossa mukana. Isänpäivälahjalöytöjä tuli myös tehtyjä, mutta niistä sitten myöhemmin lisää... Nyt me toivotamme hyvää yötä!


You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe