Meidän isän päivä

22.27

Iskä ei aina tajuu.
 
 Meidän perheen isän piti tehdä tänään töitä, joten isänpäivän viettäminen hoidettiin aamulla. Harri sai nukkua pitkään sillä aikaa kun siivosin keittiössä samaa tahtia kun Felix sotki. Sitten tein aamupalaa, ja Felix roikkui housunlahkeessani. 

Hartsan lahjat löytyivät Jack&Jonesista. Rakastan lahjojen antamista, ja oli taas kerran todella vaikeaa olla antamatta niitä jo hiukan etukäteen. Onneksi tunnen itseni sen verran hyvin, että ennakoin tilanteen laittamalla lahjan samantien pakettiin, niin oli sitten isänpäivänäkin jotain annettavaa.

Kun Harri meni töihin me Felixin kanssa lähdimme vaarin luo. Lounaan jälkeen täytin ja koristelin siskoni kanssa isänpäiväkakun, jota Felixkin sai sitten ihan pikkuisen maistaa. Huonosti nukutun yön ja lyhyiden päiväunien jäljiltä poika oli aika väsynyt, mutta jaksoi silti hyvin touhuta ja leikkiä. Autoon hän sitten lopulta nukahti.

Miten teillä on isänpäivän viettäminen mennyt? Meidän perheen ensimmäinen isänpäivä on nyt mallikelpoisesti suoritettu, ja fiilis on hyvä. Maha on täynnä ja Titanic pyörii taustalla, kun kerran pojat halusivat sitä katsoa. Hyvää yötä!
 

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe