Vauva vai taapero?

17.07

Piti ihan googlettaa, että missä menee vauvan ja taaperon raja, kun olen itse käyttänyt molempia termejä ja aivan ristiin. (Ihan kuin sillä olisi jotain merkitystä.) Tarkkaa vastausta en löytänyt, mutta ilmeisesti vuoden ikää pidetään taaperouden edellytyksenä.

Minulle Felix on tietysti äidin pieni vauva, mutta aika taaperomaisia ominaisuuksiakin löytyy. Esimerkiksi kiipeily ja kaikkien käsillä olevien tavaroiden levittäminen ovat hauskoja uusia taitoja. Välillä leikkiminen ja höpöttäminen sujuvat ihan yksinään, mutta kivempaa kuitenkin on kun äitikin osallistuu. Felix on myös todella sosiaalinen, ja on hauska seurata, miten hänen oma ihana persoonansa tulee joka päivä paremmin esille.

Kyllä se meidänkin vauva vaan kasvaa ja oppii uutta koko ajan. Tavaroita saa siirtää yhä ylemmäs ja ylemmäs, ja on ihan uskomatonta, miten kovaa vauhtia voi ryömienkin päästä eteenpäin. Eilen Felix oli ehtinyt kiivetä turvaistuimeen ennen kuin ehdin hänen peräänsä. Harmi etten saanut kuvaan sitä itseensä tyytyväistä hymyä, mutta  tässä nyt kuitenkin muutama otos tilanteesta.


You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe