Etnistä viikonloppua

23.16

 
Vaikeneminen on kultaa? No sanonta ei ehkä sovi tähän yhteyteen, mutta blogin puolella on muutaman päivän ajan ollut hiljaista. Syy löytyy yksinkertaisesti huonoista yöunista ja kiireestä, mutta eiköhän tämä ala pikkuhiljaa helpottaa. Nyt viikonloppuna on sentään saanut vähän levätä ja nauttia, kun poitsu on ollut mummin luona kylpemässä tiskialtaassa.

Felixillä on kuulema ollut hauskaa, ja niin meilläkin, vaikka ikävissäni olen taas joutunut selaamaan naperon kuvia puhelimestani. Eilen pääsimme viettämään hyvän ystävämme 30-vuotissyntymäpäiviä Cantina Atztecaan, joka on ihana meksikolainen ravintola Turussa, bar Papun alakerrassa. Ruoka oli lähes yhtä hyvää kuin seura. Tai Fajitas de pollo ainakin oli, eli siis kanatortillat paistetun sipulin, guacamolen, ranskankerman, salsan ja paputahnan kanssa. 

Ruuan jälkeen muut jatkoivat baariin, ja me tulimme kiltisti kotiin. Nauroimme Harrin kanssa kun huomasimme kellon olevan vasta yksitoista, kun pääsimme kotiin. Oli silti kiva olla ajoissa kotona, ja mennä ihan rauhassa nukkumaan, ajoissa.

 
 

Tänään taas herkuttelimme China&thai Palacessa, jota uskaltaisin väittää Turun parhaaksi etniseksi ravintolaksi. Paikka on viihtyisä ja ruoka on hyvää, ei siihen ole sen kummempaa lisättävää. Paitsi että Kauppiaskadun alkupäässä sijaitsee tämä käymisen arvoinen kohde. 

Ilta jatkuu näissä epätavallisissa merkeissä:
(Karkit ovat tavallisia, Xbox ei.)
 
 

Ps. Ensi viikosta tulee mahtava! Ihan vaan siksi, että vaihteeksi olisi aika olla ihan mahtava viikko.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. oi,nam! ton on oltava chicken with cashew nuts. mun lemppari nr 1!!
  terkuin uusi thairuuan ystävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihan vegeversio, mutta herkkua sekin! :)

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe