Pieni ja hento

23.00


Terveisiä täältä tunnemyrskyn keskeltä! Rakas pieni tyttömme päätti syntyä viime lauantaina viikoilla 41+1 - päivänä, jota en unohda ikinä. Synnytys sujui hyvin, ja kaikki tapahtunut tuntuu tällä hetkellä aivan käsittämättömältä. Päivä saattoi jollekin tuntua ihan tavalliselta lauantailta, mutta sellainen se ei ollut. Se oli yhden täydellisen viattoman elämän alku, joka samalla käänsi monen ihmisen maailman päälaelleen.

Pääsimme tänään hyvissä ajoin kotiin, enkä voi kuin onnellisena katsella omaa pientä perhettäni ja nauttia tästä kaikesta. Harri on aivan myyty, ja se, miten hän lapsiamme rakastaa, saa minut rakastamaan häntä vielä vähän enemmän kuin ennen. Kaiken onnen ja ihanuuden keskellä myös pelkään ihan vähän. Kuinka meidän arkemme alkaa sujumaan? Miten osaan olla kahdelle lapselle äiti? Osaanko jakaa huomioni tasaisesti kummallekin?

Nyt aion kuitenkin vain levätä ja olla ihan rauhassa. Tunnustella tätä kaikkea, opetella. Kyllä kaikki tulee menemään hyvin, joten turha siis murehtia.

You Might Also Like

15 kommenttia

 1. TUHANNESTI ONNEA <3 Ihana uutinen!!
  t. Korinna

  VastaaPoista
 2. Onnea :') Ihan hassua, kun mä bongasin facessa jo teijän tytyn kuvan yhden yhteisen tutun kautta! :P Kaikki menee omalla painollaan kyllä :) onnea vielä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Haha, pieni maailma, ja erityisesti pieni Turku!

   Poista
  2. Jep!! Välillä ihan kauhistuttaa xD

   Poista
 3. Paljon onnea!
  Tuo toinen kuva on niin kaunis. Olette saaneet talllennettua siihen kaiken sen tunteen, mitä tuo hetki pitää sisällään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Se on myös mun suosikki. Ei ehkä maailman edustavin, mut silti niin kaunis. :)

   Poista
 4. Aivan älyttömän upeita kuvia! :) Onnea!

  VastaaPoista
 5. voi, sydämelliset onnittelut pienen syntymästä! <3 :)

  VastaaPoista
 6. Onnea valtavasti pienestä kääröstä!<3 Äläkä murehdi tulevaa, asioilla on tapana järjestyä :) Sitä oppii uuden vauvan myötä niin paljon ja niin nopeasti, kuin kasvaisi pari kättä lisää. Pelkäsin samoja juttuja, mutta ihan turhaan. Tulet varmasti olemaan loistava äiti molemmille lapsille :) !

  Onnea!

  t. mamma & tyttö 2v ja kaksospojat 6kk :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, ehkä mekin pärjätään. :) Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe