Tervetuloa juhlimaan

1.07

Kohta koittaa se päivä, jonka jälkeen perheessämme ei ole enää vauvaa, vaan kaksi iloista ja eloisaa taaperoa. Noiden kahden vauhti se vaan kiihtyy kesää kohden, varsinkin kun Stella päätti äitienpäivän kunniaksi lähteä kävelemään. Neiti ei suostunut menemään nukkumaan, ja kun laskin hänet lattialle seisomaan, ilmeestä ja olemuksesta oikein näki, että nyt mä sen teen! Hassu pieni, ihan kuin ei olisi malttanut mennä nukkumaan, kun piti ensin vähän askeltaa.

Meillä on siis taas pian syytä juhlaan, kun Stella täyttää vuoden. Kemuja on tietysti suunniteltu jo pitkään, mutta kaikin puolin kiireinen viikko on luvassa, joten saa nähdä mitä kaikkea tässä ehditään. Yhdet söpöt pillit ja servetit ainakin on hankittu ja hukattu jo. Tutulla viimetipan kaavalla taidetaan taas mennä, mutta kuten anoppi juuri eilen totesi, ei se ole ollenkaan huono se viimetippakaan, sillä ilman sitä olisi aika moni asia jäänyt tekemättä. 



No, kutsukortit ainakin ehdin askarrella, ja ne näyttävät tältä. Yksinkertaiset ja söpöt, omasta mielestäni aika kiitettävästi onnistuneet tekeleet. Jätskit on rakennettu värillisistä kartongeista ja kohokuvioisista papereista, ja niille on piirretty söpöt naamat ja tikut ihan vaan tussilla. Kutsu -teksti on painettu Tigeristä ostetuilla kirjainleimasimilla, joista on muuten ollut valtavan paljon iloa ihan muutaman euron hankinnaksi!

Mitäs tykkäätte?

You Might Also Like

2 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe