Aamu alkaa...

11.27

...rahkalla. Hyvän päivän aamu, tiedän sen jo nyt. On lauantai, aurinko paistaa, enkä ole tehnyt tälle päivälle vielä erityisiä suunnitelmia. Parhaita päiviä ovat ne, jolloin voi lähteä ulos ja kävellä ympäri kaupunkia päämäärättä, nautiskellen kiireettömyydestä. Kaupungin puistot houkuttelevat, ja aion nauttia lounaani piknikillä - sen verran olen jo päättänyt. Kun ensimmäiset kunnon kesäpäivät ovat käsillä, muistan syyn siihen, miksi rakastan tätä kaupunkia!

Turussa tapahtuu tänään paljon! On valtakunnallinen siivouspäivä, eli kuka tahansa voi myydä mitä tahansa, missä tahansa. Muunmuassa Klubilla, B-galleriassa ja Brinkkalassa voi käydä myymässä tai ostamassa, tosin ainakin B:ssä myyntipaikat piti varata etukäteen.

Individual inkistä saa tänään tatuointeja erikoishintaan. Syynä on sylva-päivä, eli koko päivän tuotto menee Suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten valtakunnallisen yhdistyksen toiminnan tukemiseen. Vau! Jos tatuointi ei kiinnosta, voi paikan päälle toki mennä lahjoittamaankin.

No sitten on tarjolla punkrock-meininkiä Kårenissa, Stand upia, museoita, näyttelyitä, illemmalla Dj-keikkaa siellä täällä... Joo joo, ketä kiinnostaa? Ulkona paistaa aurinko! Minä ainakin menen sisälle vasta kun on pakko!

Ihanaa aurinkoa ja lämpöä kaikille!
Ps. Kannattaa käydä jokirannassa kävelyllä.You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe