Vappu + Chipsters

16.25

Mahtavan upea ilma! Olin tänään jo Vartiovuoren puistossa töissä, TUC-uutuuksia jakamassa. Siellä me painettiin duunia, kun muut nauttivat vappupiknikeistään. No, onneksi kohta pääsee itsekin ulkoilemaan. Harri meni jo edeltä, ja me pian perässä, kunhan Felix herää.

Tässä välissä ajattelin kuitenkin jakaa tietoisuutta mahtavasta tuotteesta, Chipsters luomu-lastuista. Olin eilen markkinoimassa ja myymässä kyseistä tuotetta, ja näköjään jatkan samaa rataa tänään, palkatta.


Viime vuoden vappuna ensimmäiset Chipsters-perunalastumaut, Merisuola, ChiliGrilli ja Kermaviili&Sipuli, tulivat kauppoihin. Myös juureslastut lanseerattiin viime vuonna. Ne sisältävät perunan lisäksi punajuurta ja palsternakkaa, jotka ovat vähän makeampia. Tänä vuonna saapunut uutuusmaku Rosmariini on ehdottomasti suosikkini Chipsters-valikoimasta. Nam!

Chipstersin juures- ja merisuolalastut on uppopaistettu pienissä erissä auringonkukkaöljyssä, jonka jälkeen niihin on lisätty merisuola. Siinä kaikki, ei siis lisä- tai säilöntäaineita! Myös muut lastut on uppopaistettu auringonkukkaöljyssä, joten ne ovat todella rapeita ja herkullisia. Pussikin on sopivan kokoinen, 150 grammaa.

Suosittelen tuotetta kaikille perunalastujen ystäville. Mutta nyt me lähdemme ulos, menkää tekin. Ja muistakaa pitää hauskaa, koska aurinko paistaa ja vappu on kiva juttu!

Ps. Ensimmäinen vappupallo!


You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe