Ohi on!

11.22

Mahtava riemullinen päivä! Eilen siis, tästä päivästä on liian aikaista sanoa. Joka tapauksessa, voin juhlallisesti sanoa, että koulutyöt ovat nyt tällä tytöllä valmiina, nimittäin eilen palautin ja esitin opinnäytetyöni. Nyt jännitän enää numeroa. Lopputyöni... no, luet sitä parhaillaan!Minulla oli monia aihevaihtoehtoja, mutta yksi toisensa jälkeen ne syystä tai toisesta kaatuivat. Lopulta tajusin, että tämä blogi soveltuisi oikeastaan aika hyvin lopputyöni aiheeksi. Ennen tätä päätöstä meinasin jo aika monta kertaa luovuttaa, kun mikään ei tuntunut sujuvan. Onneksi minulla on maailman paras tsempparitiimi täällä kotona. 

Toinen tukijoukkoni jäsen päätti silti antaa vielä vähän lisähaastetta, ja valvoi sitten ihan lahjakkaasti edellisyönä. Nostan itselleni hattua, että opinnäytetyön esittely meni niinkin hyvin kahden tunnin yöunien jälkeen. Esiintymistä jännitin taas ihan älyttömästi, ja tietenkin vuoroni oli vielä viimeisenä, mutta sain todella hyvää palautetta ja muutamia parannusehdotuksia. 

Fiilis on vieläkin mahtava. En osaa kuvailla tätä tunnetta, mutta osa siitä on ainakin helpotusta. Monen viikon stressi on ohi, ainakin kouluun liittyen.

Kävimme eilen jokirannassa kävelemässä, ja haimme Nuvolesta jätskit. Päätimme juhlistaa tätä lopputyöasiaa tänään, joten illalla on luvassa ainakin hyvää ruokaa. Mikä olisi hyvä ravintola, onko ideoita?
Ps. Edellispäivän piknik-eväät! Ohje löytyi täältä, kun googlailin nopeasti valmistuvan piirakan ohjetta: http://kattipaakari.blogspot.fi/2012/06/helppo-ja-nopea-mustikkapiirakka.html


You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe