Tukka kuosissa ja hyvä fiilis

11.47

Täällä ollaan taas! Koko viikonloppu meni kotiarestissa opinnäytetyötä kirjoittaessa, mutta nyt se on palautettu. Korjausehdotuksia odotellessa pääsen taas blogini kimppuun. Ajattelin kirjoittaa hiustuotteista joita käytän. Ja ei, en oleta, että ketään kiinnostaa millä shampoolla pesen hiukseni ja mihin kellonaikaan. Tämän postauksen tarkoituksena on vinkata hyviä tuotteita hiusongelmista kärsiville.

Kaikki tuotteet ovat peräisin Salon Hiusstudio Merinellistä, josta saa loistavien hiustenhoitotuotteiden ja asiantuntevien vinkkien lisäksi aika hienoja kampauksia...


Ensimmäiseksi haluan suositella palkittua huipputuotetta, joka sopii kaikille hiustyypeille. Saanko esitellä, Tangle Teezer takkuharja, joka selvittää takut hellävaraisesti, ja pitkäaikaisessa käytössä parantaa huomattavasti hiusten kuntoa. En halua enää ikinä käyttää mitään muuta harjaa! Ainakin Merinellissä näitä on saatavilla monessa eri värissä, sekä myös matkamallina.


Shampoona käytän tällä hetkellä Rostedt-merkkistä ihanan kookoksen tuoksuista, luotettavaa perusshampoota. Tavallisen hoitoaineen lisäksi laitan pesun jälkeen Lanzan hiuksiin jätettävää hoitoainetta, joka myöskin on ihanan tuoksuinen, ja sopii hyvin latvoista kuiville hiuksilleni. Vaihtoehtoisesti olen käyttänyt Matrixin total results -suihkutettavaa hoitoainetta, joka helpottaa takkuisten hiusten selvittämistä.KMS hair play -kuivashampoolla saa nopeasti eloa latistuneisiin hiuksiin, ja meidän taloudessamme se on ollut molemmilla käytössä. Cutrinin vastaavaa tuotetta en ole ehtinyt vielä testaamaan, mutta odotukset ovat korkealla. Minulla on aika kuivat hiukset, ja Schwarzkopfin kuivahoitoaine on pelastanut monelta hiuskriisiltä.   

Nämä kolme tuotetta ovat näppäriä käyttää, sillä niitä tosiaan käytetään kuiviin hiuksiin. Suosittelen kuivashamposiin tutustumista jos sitä ei ole vielä tehnyt, sillä ne ovat tosi käteviä.


Yleensä en käytä hiuslakkaa, joten niiden suhteen en ole mikään asiantuntija. Tämä DermaSyd-lakka kuitenkin on vastannut tarpeisiini hyvin, eikä ole tehnyt hiuksia mitenkään tahmaisiksi tai kypärämäisiksi. 

Ja viimeisenä, mutta ei tietenkään vähäisimpänä, Matrixin Silk Wonder hiusöljy, joka pelastaa kaikki jotka kärsivät kuivista hiuksista!  Hiusten pesun jälkeen olen laittanut sitä kosteisiin latvoihin, ja se on ollut todella riittoisaa.


Nämä tuotteet ovat ainakin helpottaneet yhden takkutukan elämää. Toivottavasti vinkeistä oli apua myös muille. Nyt tämä suihkunraikas tyttö laittaa hiukset kuntoon ja lähtee vihdoin ja ansaitusti nauttimaan valosta ja vihreydestä!You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe