Helsinki state of mind

11.36

Päivitän blogiani. Teen sitä omalla koneellani, ja se on aika kivaa. Fiilis on muutenkin hyvä huolimatta harmaasta ilmasta. Rakastan lämpöä ja auringonpaistetta, mutta salaa nautin myös synkemmästä kelistä, sillä silloin voi hyvällä omallatunnolla jäädä kotiin nauttimaan olostaan ja tekemään kotitöitä. Oli siis sää mikä tahansa, minulle sää on (lähes) aina hyvä.

Meillä oli siis sunnuntaina ensimmäinen hääpäivä, ja lähdimme viikonlopuksi Helsinkiin juhlimaan. Häiden jälkeen meidän elämämme on ollut todellista vuoristorataa, lähinnä meistä riippumattomista syistä. Siihen nähden, miten kauan (tai vähän) aikaa olemme tunteneet, olemme kokeneet paljon yhdessä. Näiden kliseiden vastapainoksi haluan todeta, ettei avioliitto tai lastenhoito ole mitään helppoa hommaa. Nämä asiat eivät ainoastaan tue toisiaan, vaan myös kuormittavat. Oli miten oli, olen onnellinen.

Mitään kovin ihmeellistä emme Helsingissä tehneet, mutta silti reissu oli enemmän kuin onnistunut. Kuvat saavat puhua puolestaan. Tsekkaa montako paikkaa tunnistat:
Siinä se! Hyvän fiiliksen ja tyypillisen energianpurkauksen vallitessa alan pesemään pyykkiä, tiskaamaan ja laittamaan ruokaa. Ihanaa perusarkea - joko olen oppinut nauttimaan siitä?

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Hei mikä toi eka ravintola on? Annos näyttää niin hyvältä, pakko päästä testaamaan :P

  VastaaPoista
 2. Kiila Kalevankadulla! Se on tosi kiva, plus siellä on myös ihana brunssi. Plus sieltä on ihan kivat näkymät Mannerheimintielle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaa joo Kiila! Onkin pitänyt mennä sinne jo miljoona kertaa! :D Kiitti vinkistä!

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe