Maanantai on hyvä terassipäivä

23.48

Kyllä se nyt vaan on niin, että turkulaisena minulla on velvollisuus istua Blankon terassilla edes kerran kesässä. Hoidimme homman pois alta tänään koko perheen voimin, vaikka sää ei ehkä ollutkaan kovin lämmin. Harrilla oli kuitenkin tänään vapaapäivä, joten kerrankin meillä oli mahdollisuus lähteä lounaalle. Felixkin nukkui pitkät päiväunet, joten poikkeuksellisesti saimme syödä rauhassa ja vieläpä samaan aikaan!Blankon lounaslistalla on yleensä aina vähintään yksi salaatti, sekä yksi lihaisa ja yksi lihaton vaihtoehto, ja useimmiten jokaiseen makuun löytyy jotakin. Harri tilasi juustoisen pähkinäsalaatin, ja itse söin mehukkaan pihvin limemajoneesilla ja lohkoperunoilla. Iso plussa oli freshin makuinen salaatti, sillä ravintola-annoksiin kuuluva lisäkesalaatti saattaa toisinaan olla aika näivettynyttä. Ruoka oli tänään jotenkin aivan erityisen hyvää, tai sitten satuimme valitsemaan juuri oikeat annokset.


Kun kerran olimme jo keskustassa, lähdimme ostoskierrokselle, jonka oli tarkoitus olla lyhyt, mutta venyi melko pitkäksi. Saldo kuitenkin oli hyvä, sillä löysimme Harrille paljon uusia vaatteita. Ja sitä miestä ei muuten helpolla saa sovituskoppiin! Felix sai vaippoja ja minä vähän naposteltavaa illaksi. 

Nyt ovatkin herkut menneet parempiin suihin, ja tekniikan kanssa taisteltu taas kerran aivan riittävästi. On aika sulkea kaikki kurjat, ikävät laitteet!


You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe