Päivä Naantalissa

23.14

Mikä voisi olla parempi kesäretkikohde kuin aurinkoinen Naantali? "Naantalissa on aina sunnuntai", niinkuin Harri totesi. Naantalissa ollaan aina hyvällä tuulella.

Naantalissa oli sattumalta tänään pihakirpputori, jossa kiertelimme hetken aikaa. Voiko olla parempaa paikkaa tutkia mitä erikoisempia tavaroita kuin ulkona puistossa? Koska kyseessä on Naantali, oli tarjolla myös käsitöitä, ja Pirjo-mummi löysi Felixille supercoolin myssyn. Mummi on oikein taitava ostamaan asioita.


Mummi myös löysi vähän matkan päästä seuraavan, ihanaakin ihanamman ostospaikan. Putiikki Roosassa oli myynnissä kauniita maalaisromanttisia vaatteita naisille, sekä joitain tyyliin sopivia sisustustuotteita. Vaatteet olivat paitsi kauniita, myös kestäviä, sillä tarjolla oli lähinnä pohjoismaista huippulaatua. Ja taisi sieltä jotain löytyäkin...

En muista koska viimeksi olisin astunut kauppaan ja vain huokaissut ihastuksesta. Kaikki oli laitettu esille niin kauniisti, että olisin voinut vaikka muuttaa asumaan sinne. Oi. Käykää ihastumassa. Tässä vielä linkki liikkeen nettisivuille: http://www.putiikkiroosa.fi/

 
Reggaemyssy+mummorillit
 Syömässä kävimme tietysti Kalatrapin pihalla. Felixillä oli omat eväät mukana, joten hän saikin syödä ensimmäisenä. Tänään maistui pitsa, mutta aikaisemmin tällä viikolla maistoin myös Trapin lohta ja mätiä. (Kyllä, olen käynyt Kalatrapissa tällä viikolla kaksi kertaa.) Ruoka maistui molemmilla kerroilla hyvältä, kun taas palvelu oli toisella kerralla erinomaista, toisella tyydyttävää. Mutta kaikin puolin kiva ravintola.


Naantalissa on aina käytävä myös Wanha Naantali -kaupassa, jossa myydään kaikkea vanhaa, nostalgista ja ihanaa. Valtavaa Disney-tuotteiden kokoelmaa on kiva käydä ihan vaan ihailemassa, vaikka mitään ei mukaan tarttuisikaan. Tänään ostimme vain tikkunekut.


Päivän seikkailut kruunasi se, miten pääsimme todistamaan pikkuisen nuppumme monen päivän treenauksen tuloksia, kun poika lähti ensimmäistä kertaa ryömimään. Uusi patakinnas toimi kiinnostavana houkuttimena, mutta jostain syystä iskän luuri vei voiton. Kummallista miten musta muovimötikkä voi olla niin kiinnostava.

No, tässä meidän päivä pähkinänkuoressa. Mitä teille kuuluu? Nämä ylpeät ja uupuneet vanhemmat lähtevät nyt nukkumaan. Hyvää yötä maailma!


You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe