Seikkailusunnuntai

23.09


Olipa tänään kaunis ilma! Tajusimme ettei Felix ole vielä päässyt kokeilemaan keinumista, joten oli aivan pakko lähteä puistoon, jotta ehdimme ennen keinujen talviunia. Mikä voisi olla parempi paikka viettää aurinkoinen syyspäivä ja nauttia vielä ruskasta, kuin Kupittaanpuisto? Kävelimme ja kuvailimme ihan rauhassa, ehkä vähän liiankin rauhassa, sillä molemmat ehtivät kaipailemaan villasukkia. 

Seikkailupuistossa oli ihanan sään ansiosta paljon porukkaa, ja keinutkin olivat onneksi vielä paikalla! Felix oli liukumäestä ja sellaisesta edestakaisin heiluvasta kissasta lähinnä hämmentynyt, vaikka äiti oli ihan fiiliksissä. Ilme pysyi aika tasaisen vakavana, ja enemmän huomio kiinnittyi ympärillä oleviin lapsiin. Mutta keinu oli ihan huippu! En ehtinyt antaa edes vauhtia, kun Felix alkoi jo nauraa. En tiedä kauanko hän olisi siinä viihtynyt, ehkä koko loppupäivän, mutta meidän kangaskenkäisten varpaat alkoivat olla sen verran jäässä, että vartti oli ihan sopiva keinumisaika.

Ilokseni voin, ja haluan myös ilmoittaa, että me olemme kuin olemmekin tänään siivonneet. Olemme myös syöneet hyvin. Ja herkutelleet. Päivä on ollut lähes täydellinen - ainoa asia joka vähän harmittaa on se, ettemme ole viettäneet tällaista päivää jo kauan sitten! No, parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Tästä on hyvä lähteä kehittelemään uutta sunnuntaiperinnettä.You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe